reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Ja zdecydowałam się iść dziś do lekarza, z względu na poprzednie poronienie cały czas siedziało mi w głowie czy wszystko jest okej czy nie jest cp, zrobiłam dziś betę wynik 6300
Potwierdził ciąże wedle tego co wychodzi w aplikacji 5t 3d, jest piękny pęcherzyk i w środku ciałko żółte :) jedynie pokazał się torbiel ale mam do nich skłonności wiec przepisał mi duphaston 2x dziennie i jeśli byłyby krwawienia to od razu jechać na szpital (tam też przyjmuje) i wizyta zaplanowana za 2 tyg, jestem o wiele bardziej spokojna ze wszystko jest okej :) życzę Wam jutro na wizytach tego samego żeby wszystko było po waszych myślach ❤️❤️
Super wiadomość 💚, dziękuję 💚. No mam nadzieje, ze będzie dobrze. Betę ostatnia robiłam w zeszła środę 🙈, więc nawet nie wiem ile będzie obecnie wynosić, ale zobaczę co jutro usg powie 🥰.
To już na następnej wizycie u Ciebie już serduszko będzie 💚

No i równo rok temu żegnałam się na październikowych mamach 2022. Tak dziś żegnam sie na październikowych mamach 2023. Będę jeszcze walczyła o swoje marzenia. Wszystkim Wam życzę powodzenia Zdrowia dla Was i maluchów. Trzymajcie się! Odezwę się tylko z info czy beta maleje czy znów cp🤦

Ja akurat ostatnio napotkałam super ginekologa z jednostki współpracującej. Tomasz Leks w Sosnowcu przyjmuje i naprawdę byłam na 1 wizycie co prawda dopiero, ale spędziłam 40min, sprawdził wszystkie badania, dokładnie mnie zbadał, przeprowadził wywiad, nie bał się tematu niepłodności, nie gadał glupot takich jak dotychczasowi ginekologowie, a po wizycie poczytałam o nim opinie(bo poszłam tylko po usg wtedy do pierwszego lepszego 😅) i opinie w sumie potwierdziły moje odczucia, więc raczej będę chciała go jako prowadzącego ciążę, no chyba, że się zawiodę.
Dużo ciąż prowadzi więc na pewno ma doświadczenie.

No i równo rok temu żegnałam się na październikowych mamach 2022. Tak dziś żegnam sie na październikowych mamach 2023. Będę jeszcze walczyła o swoje marzenia. Wszystkim Wam życzę powodzenia Zdrowia dla Was i maluchów. Trzymajcie się! Odezwę się tylko z info czy beta maleje czy znów co🤦
O bosze, tak mi bardzo przykro kochana 😪, niewyobrażalne co czujesz 😪. Trzymaj się 💚

reklama
Do góry