Piękna Koka
Fanka BB :)
No tam są później wyniki ..ja tez czekałam ostatnio długo..Później będą. Po 20. Robiłam w śląskich laboratoriach. Oni wieczorem posyłają. Odświeżam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tam są później wyniki ..ja tez czekałam ostatnio długo..Później będą. Po 20. Robiłam w śląskich laboratoriach. Oni wieczorem posyłają. Odświeżam.
Serio, ja w sla jak robię o 6 to mam o 12.30Później będą. Po 20. Robiłam w śląskich laboratoriach. Oni wieczorem posyłają. Odświeżam.
Super wiadomość , dziękuję . No mam nadzieje, ze będzie dobrze. Betę ostatnia robiłam w zeszła środę , więc nawet nie wiem ile będzie obecnie wynosić, ale zobaczę co jutro usg powie .Ja zdecydowałam się iść dziś do lekarza, z względu na poprzednie poronienie cały czas siedziało mi w głowie czy wszystko jest okej czy nie jest cp, zrobiłam dziś betę wynik 6300
Potwierdził ciąże wedle tego co wychodzi w aplikacji 5t 3d, jest piękny pęcherzyk i w środku ciałko żółte jedynie pokazał się torbiel ale mam do nich skłonności wiec przepisał mi duphaston 2x dziennie i jeśli byłyby krwawienia to od razu jechać na szpital (tam też przyjmuje) i wizyta zaplanowana za 2 tyg, jestem o wiele bardziej spokojna ze wszystko jest okej życzę Wam jutro na wizytach tego samego żeby wszystko było po waszych myślach
Dużo ciąż prowadzi więc na pewno ma doświadczenie.Ja akurat ostatnio napotkałam super ginekologa z jednostki współpracującej. Tomasz Leks w Sosnowcu przyjmuje i naprawdę byłam na 1 wizycie co prawda dopiero, ale spędziłam 40min, sprawdził wszystkie badania, dokładnie mnie zbadał, przeprowadził wywiad, nie bał się tematu niepłodności, nie gadał glupot takich jak dotychczasowi ginekologowie, a po wizycie poczytałam o nim opinie(bo poszłam tylko po usg wtedy do pierwszego lepszego ) i opinie w sumie potwierdziły moje odczucia, więc raczej będę chciała go jako prowadzącego ciążę, no chyba, że się zawiodę.
O bosze, tak mi bardzo przykro kochana , niewyobrażalne co czujesz . Trzymaj sięNo i równo rok temu żegnałam się na październikowych mamach 2022. Tak dziś żegnam sie na październikowych mamach 2023. Będę jeszcze walczyła o swoje marzenia. Wszystkim Wam życzę powodzenia Zdrowia dla Was i maluchów. Trzymajcie się! Odezwę się tylko z info czy beta maleje czy znów co
Jaki lekarz w Katowicach?ja mam w Katowicach ale w sumie to mam 20 km więc niedaleko
Myślę, że tak, widziałam, że współpracuje z ŁubinowąDużo ciąż prowadzi więc na pewno ma doświadczenie.
Pisała, że Staniczek JakubJaki lekarz w Katowicach?