Lu_cy
Fanka BB :)
Jakuba Staniczka jest bardzo dokładny, każde USG u niego wygląda jak prenatalne. Także o malucha nie trzeba się bacA kogo w Katowicach polecasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakuba Staniczka jest bardzo dokładny, każde USG u niego wygląda jak prenatalne. Także o malucha nie trzeba się bacA kogo w Katowicach polecasz?
Haha, ja mam do każdego 25-30km, więc się przyzwyczaiłam, jak jest dobry to wolę dojechać .Dla mnie to już za daleko
Coś kojarzę nazwiskoJakuba Staniczka jest bardzo dokładny, każde USG u niego wygląda jak prenatalne. Także o malucha nie trzeba się bac
pewnie że takHaha, ja mam do każdego 25-30km, więc się przyzwyczaiłam, jak jest dobry to wolę dojechać .
Kochana daj znać jak będziesz mieć wyniki, trzymam kciukiPoczekam na wynik i zdecyduje.
Większość z nas jakieś tam mniejsze większe ma. Ja mam zgage, ból piersi. Dziewczyny mają jeszcze mdłości, zaparcia itd.Dziewczyny macie już jakieś objawy ?
Pewnie, ja nie narzekam na swojego lekarza, jest dokładny i pomocny, pół ciąży u niego prowadziłam i to on robił mi cc.Haha, ja mam do każdego 25-30km, więc się przyzwyczaiłam, jak jest dobry to wolę dojechać .
No jak masz lekarza któremu ufasz to najważniejsze. Ja miałam straszne przeboje z wcześniejszymi ginekologami, więc myślę, że obecny mnie nie zawiedziePewnie, ja nie narzekam na swojego lekarza, jest dokładny i pomocny, pół ciąży u niego prowadziłam i to on robił mi cc.
Ja przeszlam mase ginekologów zobaczymy jak ta jutroNo jak masz lekarza któremu ufasz to najważniejsze. Ja miałam straszne przeboje z wcześniejszymi ginekologami, więc myślę, że obecny mnie nie zawiedzie
Obyś trafiła na jakiegoś fajnego. Bo niestety, ale mało jest dobrych ginów taka prawda. Większość jest miła i jest okej do momentu póki nic się nie dzieje , jak się pojawią górki, to wtedy nagle rozkładają ręce albo działają na oślepJa przeszlam mase ginekologów zobaczymy jak ta jutro