reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Jak nastroje u wszystkich? Jak samopoczucie? 😎
chwilke mnie tu nie było, byłam ostatnie dni w pracy. Dziś byłam u gin. W usg wszytsko ok. Za dwa tygodnie mam kolejna wizytę, udało się załatwić zwolnienie do pracy. Czuje się dobrze, tylko piersi bolą. Ale najbardziej martwie się co ja będę robić 9 miesięcy w domu 😪

chwilke mnie tu nie było, byłam ostatnie dni w pracy. Dziś byłam u gin. W usg wszytsko ok. Za dwa tygodnie mam kolejna wizytę, udało się załatwić zwolnienie do pracy. Czuje się dobrze, tylko piersi bolą. Ale najbardziej martwie się co ja będę robić 9 miesięcy w domu 😪
a w jakiej branży pracujesz

hej, ja jestem w domu dopiero kilka dni i tez sobie nie wyobrażam siedzenia w domu taki czas.. co prawda zwolnienie mam do dzisiaj, ale raczej postaram się kontynuować je dalej, ze względu na samopoczucie i ten progesteron.

hej, ja jestem w domu dopiero kilka dni i tez sobie nie wyobrażam siedzenia w domu taki czas.. co prawda zwolnienie mam do dzisiaj, ale raczej postaram się kontynuować je dalej, ze względu na samopoczucie i ten progesteron.
chyba jakieś długopisy zacznę składać 😔 moja mama zawsze powtarzała ze dziecko ma się na całe życie, a prace zmienisz jeszcze nie raz.

jestem instrumentariuszka na bloku, ze względu na pracę pod RTG I w polu elektromagnetycznym musialam uciekac jak najszybciej na L4 😔
a to rozumiem, ja byłam na l4 od 5 tygodnia po wcześniejszym poronieniu, ale nie narzekałam. Wysypialam się, czytałam książki. Szybko zleciało. Jeszcze wtedy popołudniami udzielałam korepetycji bo zarobki miałam marne 😂

jestem instrumentariuszka na bloku, ze względu na pracę pod RTG I w polu elektromagnetycznym musialam uciekac jak najszybciej na L4 😔
ja pracuje w sklepie i niestety tez rożnego rodzaju dźwiganie, szarpanie się z paletami itp. A mam już dość mocne objawy (wymioty, przy większym wysiłku boli mnie podbrzusze itp.) wiec wolałabym nie ryzykować

reklama
ja pracuje w sklepie i niestety tez rożnego rodzaju dźwiganie, szarpanie się z paletami itp. A mam już dość mocne objawy (wymioty, przy większym wysiłku boli mnie podbrzusze itp.) wiec wolałabym nie ryzykować
to lepiej nie ryzykować, ja tym razem mam plan żeby zostać do 12 tygodnia, co mi z tego wyjdzie niewiadomo. Jak mdłości mnie będą męczyć to mogę nie dać rady

Do góry