reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Mam wyniki 😍 wreszcie❤️ aż się wzruszyłam po tym dniu całym 🥹🥹🥹progesteron mi spadł z 20 na 17 i zastanawiam się czy brać duphaston jak mi lekarz powiedzial..nie plamie ani nic ale ostatnio w ciąży plamilam..on to tak na odchodne powiedział ze już zwariowałam sama dwie albo trzy ..pomyślałam sobie przecież to nie cukierki ..

Załączniki

• 79226459-66CF-4720-9079-0E0ABE1C8746.jpeg
    79226459-66CF-4720-9079-0E0ABE1C8746.jpeg
    60,3 KB · Wyświetleń: 89
Mam wyniki 😍 wreszcie❤️ aż się wzruszyłam po tym dniu całym 🥹🥹🥹progesteron mi spadł z 20 na 17 i zastanawiam się czy brać duphaston jak mi lekarz powiedzial..nie plamie ani nic ale ostatnio w ciąży plamilam..on to tak na odchodne powiedział ze już zwariowałam sama dwie albo trzy ..pomyślałam sobie przecież to nie cukierki ..
Nie podpowiem jak z tym progiem czy brać czy 🤷‍♀️, wiem, że jak jest niższy to biorą dziewczyny.

Któreś z Was planują pracować, czy raczej od razu l4?
ja właśnie chce pilnie ogarnąć L4, pracuje na bloku operacyjnym a promieniowanie RTG, pole magnetyczne itp są mega szkodliwe. Troszke mi szkoda bo lubię swoją pracę, ale są rzeczy ważniejsze. Mam nadzieję że jakoś przetrwam w domu 😔

Właśnie się mega zestresowałam. Przypomniałam sobie o RTG które miałam. Myślałam że 9 styczeń, ale jednak na kartce pisze 2 styczeń. Uffff 😪 tak czy inaczej dwa terminy przed owu nawet ale jednak chwila jak to liczyłam to miałam lekkie palpitacje serca. W 3 DC to raczej nie zaszkodzi. Pamiętam stałam na tym RTG w fartuchu z tamponem ufff. Było to RTG płuc.
na spokojnie, jedno zdjęcie nie zaszkodzi a dodatkowo jak miałaś fartuch to wszytsko jest ok 🙂

reklama
Do góry