Piękna Koka
Fanka BB :)
pregna start ..a jakie bierzesz witaminy bo przy trombofilii to też jest ważne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pregna start ..a jakie bierzesz witaminy bo przy trombofilii to też jest ważne
brałam a teraz pregna plus od paru dni ..pregna start ..
prenacare complete aliness teraz są takie fajne z samym metylowanym kwasem. W pregnie masz mieszankę, a jakie masz mutacje ? Zaburzenia metylacji też czy tylko v leiden?brałam a teraz pregna plus od paru dni ..
No to faktycznie wszystko zależy od samopoczucia i co lekarz powie, bo jak się dobrze będziesz czuła to jest szansa.Cały marzec na pewno musiałabym jeszcze dopracować i trochę kwietnia.
Nie podpowiem jak z tym progiem czy brać czy , wiem, że jak jest niższy to biorą dziewczyny.Mam wyniki wreszcie aż się wzruszyłam po tym dniu całym progesteron mi spadł z 20 na 17 i zastanawiam się czy brać duphaston jak mi lekarz powiedzial..nie plamie ani nic ale ostatnio w ciąży plamilam..on to tak na odchodne powiedział ze już zwariowałam sama dwie albo trzy ..pomyślałam sobie przecież to nie cukierki ..
ja właśnie chce pilnie ogarnąć L4, pracuje na bloku operacyjnym a promieniowanie RTG, pole magnetyczne itp są mega szkodliwe. Troszke mi szkoda bo lubię swoją pracę, ale są rzeczy ważniejsze. Mam nadzieję że jakoś przetrwam w domuKtóreś z Was planują pracować, czy raczej od razu l4?
na spokojnie, jedno zdjęcie nie zaszkodzi a dodatkowo jak miałaś fartuch to wszytsko jest okWłaśnie się mega zestresowałam. Przypomniałam sobie o RTG które miałam. Myślałam że 9 styczeń, ale jednak na kartce pisze 2 styczeń. Uffff tak czy inaczej dwa terminy przed owu nawet ale jednak chwila jak to liczyłam to miałam lekkie palpitacje serca. W 3 DC to raczej nie zaszkodzi. Pamiętam stałam na tym RTG w fartuchu z tamponem ufff. Było to RTG płuc.
może skontaktuj się jutro jeszcze raz z gin i dopytajNie podpowiem jak z tym progiem czy brać czy , wiem, że jak jest niższy to biorą dziewczyny.