Calineczka92
Fanka BB :)
Ja pewnie też kilka dni później będę musiała jeszcze raz się umówić żeby zobaczyć serduszkoJa mysle ze optymalnie umowie sie na 7 lutego żeby zobaczyc juz serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pewnie też kilka dni później będę musiała jeszcze raz się umówić żeby zobaczyć serduszkoJa mysle ze optymalnie umowie sie na 7 lutego żeby zobaczyc juz serduszko
Hehe, ale rozumiem Cię w 100000% że chcesz isc jak najszybciejJa pewnie też kilka dni później będę musiała jeszcze raz się umówić żeby zobaczyć serduszko
Proponowali mi 30go,ale stwierdziłam, że moze jeszcze nie być widać, jak miałam pierwsza betę 61.20 to rozum mi mówi musisz później , niby wtedy miał być 5t+2,ale nie widziałam jak będzie rosło, ale no podrosło prawie 274%, więc stwierdziłam, że 2gi będzie bezpieczniej i zrobię sobie prezent na urodziny dzień wcześniej, a jak nie to spróbuję potem 6go w urodziny męża , chyba, że lekarz doradzi inaczej . Pierwsza ciążę więc człowiek bardziej dopalonyHehe, ale rozumiem Cię w 100000% że chcesz isc jak najszybciej
Nic nie podpowiem, bo kompletnie się na tym nie znamMam wyniki krzywej
95
98
100
Bardzo dziwne. Na czczo już jest za dużo;/ ale to akurat się spodziewałam, zawsze tak miałam jak za dużo czasu minęło od wstania do śniadania. Im dłużej tym cukier wyższy.
Ale po godzinie tylko o 3 w górę? Nie wiem jak to interpretować.
Nic nie podpowiem, bo kompletnie się na tym nie znam
Tez moja pierwsza , ale juz ponad 7 lat starania , i dodatkowo miało juz jej nie być musi do mnie dotrzec chybaProponowali mi 30go,ale stwierdziłam, że moze jeszcze nie być widać, jak miałam pierwsza betę 61.20 to rozum mi mówi musisz później , niby wtedy miał być 5t+2,ale nie widziałam jak będzie rosło, ale no podrosło prawie 274%, więc stwierdziłam, że 2gi będzie bezpieczniej i zrobię sobie prezent na urodziny dzień wcześniej, a jak nie to spróbuję potem 6go w urodziny męża , chyba, że lekarz doradzi inaczej . Pierwsza ciążę więc człowiek bardziej dopalony
Napewno , dużo jest dziewczyn tutaj które mają super wiedzę, ja jak na czymś się nie znam wolę nie pisać głupotRozumiem założyłam wątek. Może ktoś coś podpowie
Wow lata starań przerażające, przepraszam za szczerość. No to na całego niespodzianka napewno . U mnie też w tym cyklu miało też nie być opcji na udanie , chociaż ja w głębi gdzieś wierzyłam, że zawsze jest cień szansy, ale na sam koniec zwątpiłam i dopiero po pomiarze pokusiło mnie na testTez moja pierwsza , ale juz ponad 7 lat starania , i dodatkowo miało juz jej nie być musi do mnie dotrzec chyba