reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Wow lata starań przerażające, przepraszam za szczerość. No to na całego niespodzianka napewno 💚. U mnie też w tym cyklu miało też nie być opcji na udanie 😅, chociaż ja w głębi gdzieś wierzyłam, że zawsze jest cień szansy, ale na sam koniec zwątpiłam i dopiero po pomiarze pokusiło mnie na test 😅
Męczące 😉 w 2021 juz wrzuciliśmy na luz, a rok temu odpuściliśmy zupełnie ,a tu jednak los chcial inaczej 😅.
Wiesz tego ,ze sie udało nigdy do konca nie da sie wyrzucic z głowy to zostaje zawsze jesli ktos sie stara/starał etc wiem po sobie ze jednak zawsze myślałam "a może " 😉😅 teraz test zrobiłam mechanicznie bo duzo rzeczy bylo inaczej albo nowe (choc takich "nowych" i dziwnych cykli miałam całą mase😅 ale ten byl wyjatkowo podejrzany)

reklama
Męczące 😉 w 2021 juz wrzuciliśmy na luz, a rok temu odpuściliśmy zupełnie ,a tu jednak los chcial inaczej 😅.
Wiesz tego ,ze sie udało nigdy do konca nie da sie wyrzucic z głowy to zostaje zawsze jesli ktos sie stara/starał etc wiem po sobie ze jednak zawsze myślałam "a może " 😉😅 teraz test zrobiłam mechanicznie bo duzo rzeczy bylo inaczej albo nowe (choc takich "nowych" i dziwnych cykli miałam całą mase😅 ale ten byl wyjatkowo podejrzany)
my się staraliśmy 2 lata. W grudniu wrzuciliśmy na totalny luz tym bardziej, że okres przyszedł. W tym cyklu całkowicie odpuściłam, co prawda kilka dni po planowanej owulacji zrobiłam najczulszy test ale oczywiście była biel, wiec już całkowicie zrezygnowałam (nawet zakupiłam pakiet podpasek na nadchodzący okres 😅) aż w poprzedni piątek powtórzyłam test rano tez był negatywny, ale jakoś po południu coś mnie podkusiło i powtórzyłam test i ku mojemu zdziwienia był cień ☺️😂 jak widać cuda się zdarzają 💚

@angles idziesz dziś czy jutro na betę?
Dziękuję że pytasz ! Tak , byłam dziś na necie , negatywna . Zaliczyłam rowniez wizytę u gina ( planowana dużo wcześniej) i niestety na prawym jajniku zrobiła się torbiel , stąd moje kłucia po prawej stronie podbrzusza. Wam Dziewczyny życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy 🥰 a maluchy niech rosną zdrowo ! Powodzenia ! :)

Dziękuję że pytasz ! Tak , byłam dziś na necie , negatywna . Zaliczyłam rowniez wizytę u gina ( planowana dużo wcześniej) i niestety na prawym jajniku zrobiła się torbiel , stąd moje kłucia po prawej stronie podbrzusza. Wam Dziewczyny życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy 🥰 a maluchy niech rosną zdrowo ! Powodzenia ! :)
Dziękujemy 💚.

reklama
Do góry