reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
HejHej, dołączam do Was. We wtorek zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie termin wychodzi mi na początek października. Narazie czekam na termin do lekarza, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok. Mam na imię Sylwia
Aewea
hejHej, dołączam do Was. We wtorek zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie termin wychodzi mi na początek października. Narazie czekam na termin do lekarza, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok. Mam na imię Sylwia
G
guest-1678525588
Gość
Hej, dołączam do Was. We wtorek zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie termin wychodzi mi na początek października. Narazie czekam na termin do lekarza, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok. Mam na imię Sylwia
Witamy
Piękna Koka
Hej nieśmiało się przywitam bo już Was podczytuje jestem Karolina,rok temu niestety w 11tc poroniłam -przestało bić serduszko, lekarz polecił mi zrobic badania i wyszła mi trombofilia wiec teraz od początku ciąży będę musiała przyjmować zastrzyki z heparyna,wyszło ze mam również cin1 ale lekarz nie zabronił mi się starać.W grudniu zobaczyłam wymarzone dwie kreski ale wszystko się zakończyło szybciej niż zaczęło..jestem pełna obaw i chyba to do mnie nie dociera jeszcze ,dziś byłam na pierwszej becie i czekam na wyniki ..(wczoraj wyraźna druga kreska na teście )
Calineczka92
No i pięknie czekam kochana na Twoją betęHej nieśmiało się przywitam bo już Was podczytuje jestem Karolina,rok temu niestety w 11tc poroniłam -przestało bić serduszko, lekarz polecił mi zrobic badania i wyszła mi trombofilia wiec teraz od początku ciąży będę musiała przyjmować zastrzyki z heparyna,wyszło ze mam również cin1 ale lekarz nie zabronił mi się starać.W grudniu zobaczyłam wymarzone dwie kreski ale wszystko się zakończyło szybciej niż zaczęło..jestem pełna obaw i chyba to do mnie nie dociera jeszcze ,dziś byłam na pierwszej becie i czekam na wyniki ..(wczoraj wyraźna druga kreska na teście )
Calineczka92
Hej, a betę robiłaś?Hej, dołączam do Was. We wtorek zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie termin wychodzi mi na początek października. Narazie czekam na termin do lekarza, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok. Mam na imię Sylwia
Piękna Koka
No ale pisałam na staraczkach ,nie wiem czy widziałaś ale wynik dopiero o 17.00 ..do głowy dostanę do tego czasuNo i pięknie czekam kochana na Twoją betę
Calineczka92
Widziałam kochana, oby był wcześniej, bo będziesz odświeżać jak szalona, ja miałam o 12.30 a wieki mi się to wydawało . Pisz od razu kochana, oby były wcześniejNo ale pisałam na staraczkach ,nie wiem czy widziałaś ale wynik dopiero o 17.00 ..do głowy dostanę do tego czasu
reklama
agakra93
HejHej, dołączam do Was. We wtorek zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie termin wychodzi mi na początek października. Narazie czekam na termin do lekarza, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok. Mam na imię Sylwia