reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Widzę, że nie za dobrze u Was. Ja dziś słaba w sumie i tyle, zgage trochę mam, ale się do niej przyzwyczaiłam, biust delikatne tylko czuję.

Ja również właśnie zobaczyłam wyniki ☺️

Załączniki

• IMG_2799.jpeg
    IMG_2799.jpeg
    24,9 KB · Wyświetleń: 103
U mnie w miarę dobrze, trochę mam nudności „ślinotok”, ale bez wymiotów. Odczuwam ból piersi tak po bokach. A poza tym bezobjawowo. Wypoczywajcie dziewczyny :)

Dzień dobry,
Na razie tylko się przywitam bardzo nieśmiało, po weekendzie zrobię drugą betę i zobaczę jak przyrost... Jestem w terminie z OM na 10.10. Dziś blade 2 kreski i beta 16, zobaczymy co tam z tego urośnie po 48h. Dzidziuś trzeci, w domku starsze rodzeństwo i córka 13 i syn 9, więc to prawie jakbym zostawała po raz pierwszy mamą, bo ja już wszystko zapomniałam :)

Dzień dobry,
Na razie tylko się przywitam bardzo nieśmiało, po weekendzie zrobię drugą betę i zobaczę jak przyrost... Jestem w terminie z OM na 10.10. Dziś blade 2 kreski i beta 16, zobaczymy co tam z tego urośnie po 48h. Dzidziuś trzeci, w domku starsze rodzeństwo i córka 13 i syn 9, więc to prawie jakbym zostawała po raz pierwszy mamą, bo ja już wszystko zapomniałam :)
Cześć kochana 💚, rozgość się 😁. Jeszcze raz gratuluję!

Ps. Tylko nie zapomnij o progu jak będziesz robić kolejną betę 😁

reklama
Cześć kochana 💚, rozgość się 😁. Jeszcze raz gratuluję!

Ps. Tylko nie zapomnij o progu jak będziesz robić kolejną betę 😁
nie wiem co wy dziewczyny macie z tym progiem, jak się nic nie dzieje i się nie plami to jest zbędny wydatek i w większości wypadków niepotrzebny stres, bo normy są szerokie ☺️☺️ jak ma być dobrze to będzie ✊✊

Do góry