reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Pytałam też o betę. Czy jeszcze robić, to powiedziała że według niej rośnie i że taki przyrost jest ok. Czasami poprostu beta zwalnia a później szybuje w górę. Kazała nie robić już bo wszystko widać na USG.
Według OM 5+2
Według USG 4,5/5 tyd.
Czyli niewiele mniejsza.
Dobrze powiedziała, teraz na usg monitorować 💚. W sumie będzie podobnie do mnie bo ja dziś według om 5t+3 ale po owu 5 dni młodsza.
Będzie dobrze, czekałam na kolejną wizytę jak nam się pochwalisz, że widziałaś serduszko 🍀🍀

reklama
Heej! Jestem Klaudia, ostatni @ powinnam dostać 26grudnia, udało się nam i zobaczyłam dwie kreski 24 stycznia :)
Zrobiłam dwie bety wyniki :
27.01 1371
30.01 3352,4
Chce w czwartek zrobić betę jeszcze raz :) mega stresuje się bo długa droga za nami, mam endometriozę 2/3stopień i przeszłam laparoskopię, 3 miesiące temu poroniłam pierwszy raz, wiec teraz chodzę jak na szpilkach :) myślałam żeby iść do lekarza około 6 lub 8 luty aby potwierdzić ciąże :) myślicie że nie za szybko ?
Macie jakieś objawy ? Jak się czujecie ?
Pozdrawiam ❤️

Heej! Jestem Klaudia, ostatni @ powinnam dostać 26grudnia, udało się nam i zobaczyłam dwie kreski 24 stycznia :)
27.01 1371
30.01 3352,4
Chce w czwartek zrobić betę jeszcze raz :) mega stresuje się bo długa droga za nami, mam endometriozę 2/3stopień i przeszłam laparoskopię, 3 miesiące temu poroniłam pierwszy raz, wiec teraz chodzę jak na szpilkach :) myślałam żeby iść do lekarza około 6 lub 8 luty aby potwierdzić ciąże :) myślicie że nie za szybko ?
Pozdrawiam ❤️
W sensie powinnaś dostać okres 26 grudnia czy wtedy miałaś ostatni okres?

27.01 1371
30.01 3352,4
Pozdrawiam ❤️
hej☺️
Myśle ze termin ok ,ja ide 6 lutego potwierdzić czy pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony i po receptę na heparyne ☺️ ja już nie robie bety bo za dużo mnie to kosztuje nerwów

27.01 1371
30.01 3352,4
Pozdrawiam ❤️
z objawów to piersi mnie bola i mam czasem mdłości plus jestem bardzo senna 😴😴

reklama
Do góry