Powiem Wam że w kolejnej ciąży już tak człowiek nie sprawdza co chwilę objawów. Generalnie nie wiem jak to jest. Nakręcona chodzę bardzo, cieszę się mega i nie dopuszczam myśli że coś może być nie tak. W poprzedniej ciąży jeszcze w 11 tygodniu nic nie mówiłam nie planowałam. A teraz już myślę jakie mebelki itd.A ja wypiłam połowę melisy, kolejny łyk już mnie zemdlił, tez macam się po piersiach co chwilę dobrze, że nie jestem sama.
reklama
agakra93
Fanka BB :)
Ja mam już córeczkę, dlatego teraz już mniej świruję, ale jednak świruję.Powiem Wam że w kolejnej ciąży już tak człowiek nie sprawdza co chwilę objawów. Generalnie nie wiem jak to jest. Nakręcona chodzę bardzo, cieszę się mega i nie dopuszczam myśli że coś może być nie tak. W poprzedniej ciąży jeszcze w 11 tygodniu nic nie mówiłam nie planowałam. A teraz już myślę jakie mebelki itd.
Calineczka92
Super, to czekamy na wyniki. Nie musisz się martwić brakiem objawówJa dziś rano zrobiłam raz jeszcze betę i proga tak jak polecalyscie i czekam na wyniki zwariować można, tez ciagle sprawdzam czy może biust jednak coś boli czy nie, ale u mnie na razie bez większych objawów co mnie oczywiście martwi
agakra93
I jak, już po wizycie?Ide dziś na 14:15. Nadzieja umiera ostatnia. Ale po stracie już jest ogromny strach;( wtedy zaczęło się dokładnie tak samo;( a to raptem 2 miesiące minęły;( nie chce tego drugi raz przechodzic
G
guest-1678525588
Gość
I jak, już po wizycie?
Tak już po.
Plamienie ustało już przed wizytą, na wzierniku też już nic nie było.
Na USG pęcherzyk w macicy, zarodek niecałe 2 mm. Nic niepokojącego Pani doktor nie zauważyła. Sugerowała że to może jeszcze jakieś implantacyjne plamienie. Przepisała duphaston.3×1
Mam iść na wizytę 8.02 tak jak byłam zapisana i już powinno być serduszko. Więc będę czekała na wizytę jak na szpilkach.
agakra93
To teraz trzeba cierpliwie czekać, myśleć pozytywnie i nie robić już żadnych badań.Tak już po.
Na USG pęcherzyk w macicy, zarodek niecałe 2 mm. Nic niepokojącego Pani doktor nie zauważyła. Sugerowała że to może jeszcze jakieś implantacyjne plamienie. Przepisała duphaston.3×1
Mam iść na wizytę 8.02 tak jak byłam zapisana i już powinno być serduszko. Więc będę czekała na wizytę jak na szpilkach.
Calineczka92
Super! Przypomnij mi który tydzień u Ciebie?Tak już po.
Będzie dobrze !
Przynajmniej wiesz już, że jest zarodek
G
guest-1678525588
Gość
Pytałam też o betę. Czy jeszcze robić, to powiedziała że według niej rośnie i że taki przyrost jest ok. Czasami poprostu beta zwalnia a później szybuje w górę. Kazała nie robić już bo wszystko widać na USG.
Według OM 5+2
Według USG 4,5/5 tyd.
Czyli niewiele mniejsza.
Według OM 5+2
Według USG 4,5/5 tyd.
Czyli niewiele mniejsza.
reklama
G
guest-1678525588
Gość
Dzięki za wszystkie kciuki. Trzymajcie nadal! Bardzo chce żeby wszystko było ok