Calineczka92
Fanka BB :)
Czasami gorąco czasmi zimnoDziewczyny a wam tez jest tak zimno??
Ja czuję czasem jakieś kłucie ale najwięcej miałam do spodziewanej miesiączki teraz mniej zdecydowanie. Mdłości jeszcze nie mam ale dzisiaj wzięłam do ust szynkę i musiałam ją wypluć. Tfu co do głodu. To ja nie mam wyjścia muszę udawać że nie czuje. Zjadłam ile mogłam i czekam grzecznie na drugie śniadanie w swoim czasie. Rygor u mnie z dietą cukrzycowa musi być od samego początku. Muszę sobie glukometr załatwić, bo biegam do taty mierzyć.
Rozumiem, napewno takie doświadczenie nie pomaga, jeśli nie czujesz się na siłach, a wiesz, że możesz sobie na to pozwolić to poczekaj . Ja dwa,akurat chciałam zrobić betę i mnie trochę one uspokoiły poniekąd, a dwa no też się bałam cp., wiadomo jeszcze niewykluczone to, ale no próg jest ładny i beta, więc mniejsza szansa na to.Zmuszę się do tej bety. Może jutro. Ja z cp ostatnio chodziłam ok 2 miesiące bo nie dało się jej zlokalizować. I beta co tydzień i sobie tak byle jak rosła.
A cc bo masz takie zalecenia czy poprostu nie chcesz naturalnego?Współczuję i rozumiem Twój strach. Ja lubię wiedzieć na czym stoję na przykład, ale szanuję, że ktoś nie robi bety.
Ja mam swojego lekarza z poprzedniej ciąży, robił mi cc, cały czas chodzę do niego, niestety oddział zamknęli, gdzie rodziłam, później otworzyli na nowo w innym budynku, ale ten lekarz pracuje gdzie indziej i pewnie tam będę miała cc, chociaż wolałabym szpital o II lub III stopniu referencyjności.