reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Hej :) dołączam do waszej grupy, według miesiączki termin na 28.09
Niestety pierwsza ciąże poroniłam w 6 tygodniu w listopadzie wiec teraz lekko wariuje. Zwłaszcza ze nie mam jakiś konkretnych objawów a tez ból piersi od wczoraj gdzieś zniknął :/
A jakie u was objawy w 5-6 tygodniu? Dużo szczecia dla nas 🍀

reklama
Niestety pierwsza ciąże poroniłam w 6 tygodniu w listopadzie wiec teraz lekko wariuje. Zwłaszcza ze nie mam jakiś konkretnych objawów a tez ból piersi od wczoraj gdzieś zniknął :/
Oh czyli jeszcze wrzesień 😊 trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze 😊
Objawow raczej mało I póki co sie z tego ciesze😝

A kiedy wizyta u ginekologa? Nie każda ma objawy. Betę robiłaś? A co było powodem poronienia wiesz może?
U mnie głównie zmęczenie, ból piersi i zgaga to takie dominujące.

Oh czyli jeszcze wrzesień 😊 trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze 😊
Objawow raczej mało I póki co sie z tego ciesze
A kiedy wizyta u ginekologa? Nie każda ma objawy. Betę robiłaś? A co było powodem poronienia wiesz może?
U mnie głównie zmęczenie, ból piersi i zgaga to takie dominujące.
Bete robiłam w 4+3 i wyszło mi 750 wizytę mam dopiero na 13.02 wcześniej nic nie było a moja Pani doktor tez woli poczekać aż coś się już pojawi. Powodu poronienia konkretnie nie było był to 6 tydzień, po zrobiłam badania krwi i biorę leki na tarczyce i prolaktyne

Przyrostu nie robiłam bo byłam zbyt zestresowana 🙈 progesteron tez nie, ale właśnie przeczytałam pare wątków i chyba się wybiorę
Ja akurat jest zwolennikiem przyrostów i progesteron. Bo jak jest słaby próg to czasmi dziewczyny dostają tabletki, jak ładnie przyrost no to większa szansa, że ciąża dobrze się rozwija, oczywiście nic nie da nam 100%pewności.

reklama
Do góry