reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Lekarka odpisała że spokojnie za dwa tygodnie mam się zjawić i powinno być już serce. I niczym się przez ten czas nie przejmować. Ona wie że ja nie chcę tej bety. Dziewczyny jakbym ją zrobiła a potem szła do odbioru to serce by mi waliło jak szalone zanim bym na tą kartkę spojrzała. To jest taka trauma dla mnie po cp. Że masakra 😭 jeszcze postaram się przemoc w tym tygodniu i zrobić chociaż raz. Ale później żeby był wynik już większy. No i oczywiście z cukrem to ja już wiem co robić. Dieta i zaraz poszukam rozpisek diet z poprzednich ciąż.

reklama
Lekarka odpisała że spokojnie za dwa tygodnie mam się zjawić i powinno być już serce. I niczym się przez ten czas nie przejmować. Ona wie że ja nie chcę tej bety. Dziewczyny jakbym ją zrobiła a potem szła do odbioru to serce by mi waliło jak szalone zanim bym na tą kartkę spojrzała. To jest taka trauma dla mnie po cp. Że masakra 😭 jeszcze postaram się przemoc w tym tygodniu i zrobić chociaż raz. Ale później żeby był wynik już większy. No i oczywiście z cukrem to ja już wiem co robić. Dieta i zaraz poszukam rozpisek diet z poprzednich ciąż.
Rozumiem.... na spokojnie ❤️ każdy ma prawo do swojego podejscia . Najwazniejsze żeby było to dobre dla Ciebie i dziecka ❤️

Hejka. Ja zrobiłam dzis betę i czekam na wyniki. Straszny mam problem umówić się do jakiegoś gin w Rzeszowie. Dzwoniłam już 10 razy do upatrzonej przychodni i nikt nie odbiera... starsznie często czuje ciągnięcie i bol w podbrzuszu ? Ale to chyba narazie jest normalne ? Jak u was ? 🙂

No każdy robi jak uważa, rozumiem traumę po cp. Z drugiej strony wiadomo wolałabym obserwować czy jest okej, ale każdy ma inaczej 😁.

Kiedy macie swoje pierwsze wizyty?
2 luty
Hejka. Ja zrobiłam dzis betę i czekam na wyniki. Straszny mam problem umówić się do jakiegoś gin w Rzeszowie. Dzwoniłam już 10 razy do upatrzonej przychodni i nikt nie odbiera... starsznie często czuje ciągnięcie i bol w podbrzuszu ? Ale to chyba narazie jest normalne ? Jak u was ? 🙂
Czekam na wynik bety, trzymam kciuki 💚💚💚.
Oby Ci się udało zrobić szybko umówić. Jakieś ciągnięcie i delikatnie w podbrzuszu zazwyczaj są normalne bo się rozciąga, ale nie masz silnych skurczy, ani nie plamisz?

reklama
Do góry