reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Ja nie mam pojęcia niestey.Wiecie może jakie powinny być wyniki cukru na czczo, po dwóch godzinach po posiłku ? Przy mierzeniu glukometrem ? Te ciążowe. Teraz po 2h od śniadania mam 90.
HeraUnique
Dziewczyny piersi bolą Was cały czas czy raz bolą raz nie?
Aewea
raz bolą bardziej raz mnie. Raz nie da się ich dotknąć a za chwile bolą tylko przy mocniejszym uciskuDziewczyny piersi bolą Was cały czas czy raz bolą raz nie?
Calineczka92
Cały czas bolą, chociaż raz bardziej są czule na dotyk, raz mniej.raz bolą bardziej raz mnie. Raz nie da się ich dotknąć a za chwile bolą tylko przy mocniejszym ucisku
HeraUnique
No mnie bola tylko przy uścisku, I nie moglam chwycic sutkow bo strasznie bolały. A dzisiaj sutki tylko przy bardzo mocnym uścisku i zaczęłam panikować
Calineczka92
Normalne, spokojnieNo mnie bola tylko przy uścisku, I nie moglam chwycic sutkow bo strasznie bolały. A dzisiaj sutki tylko przy bardzo mocnym uścisku i zaczęłam panikować
HeraUnique
Przez te lata na tym forum, przez te historie ktore tu poznalam mam mase obaw w sobie i paniki... przepraszam ale czasami jest to silniejsze ode mnieNormalne, spokojnie
Ostatnia edycja:
Calineczka92
Rozumiem, ja też mam wiele obaw, ale szukam pozytywów ładny przyrost, progesteron w miarę wysoko, więc wiem jak jest. Objawy trochę dają spokój psychiczny, ale wiem, że moja przyjaciółka już ponad 10 tyg. Ciąża super się rozwija, a brak objawówPrzez te lata na tym forum, przez te historie ktore tu poznalam mam mase obaw w s9bie i paniki... przepraszam ale czasami jest to silniejsze ode mnie
reklama
Kasiek88
Raz bolą raz nieDziewczyny piersi bolą Was cały czas czy raz bolą raz nie?