reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Wiecie może jakie powinny być wyniki cukru na czczo, po dwóch godzinach po posiłku ? Przy mierzeniu glukometrem ? Te ciążowe. Teraz po 2h od śniadania mam 90.

reklama
No mnie bola tylko przy uścisku, I nie moglam chwycic sutkow bo strasznie bolały. A dzisiaj sutki tylko przy bardzo mocnym uścisku i zaczęłam panikować 🤦‍♀️🤦‍♀️

Przez te lata na tym forum, przez te historie ktore tu poznalam mam mase obaw w s9bie i paniki... przepraszam 😅 ale czasami jest to silniejsze ode mnie
Rozumiem, ja też mam wiele obaw, ale szukam pozytywów ładny przyrost, progesteron w miarę wysoko, więc wiem jak jest. Objawy trochę dają spokój psychiczny, ale wiem, że moja przyjaciółka już ponad 10 tyg. Ciąża super się rozwija, a brak objawów 😊

reklama
Do góry