Ja też nie śpię, bo właśnie za ścianą słyszę poród .
Sesji nie robiłam .
Ty w szpitalu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie śpię, bo właśnie za ścianą słyszę poród .
Sesji nie robiłam .
Tak, od wczoraj jestem na obserwacji.Ty w szpitalu?
Tak, od wczoraj jestem na obserwacji.
Tak, od wczoraj jestem na obserwacji.
Jestem już mama od wczoraj takiego słodziakaI jak się masz?
Jestem już mama od wczoraj takiego słodziaka
Śliczny dzidziuś! Gratuluję.Jestem już mama od wczoraj takiego słodziaka
Nieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorekŚliczny dzidziuś! Gratuluję.
Chyba się trochę pospieszył, bo miałaś cesarkę zaplanowana na koniec miesiąca? Nie mógł się już chyba doczekać, żeby Cię poznać? Miałaś cesarkę? Jak się czujesz?
Miała być 27.09,ale już nie chcieli bawić się w regulacje ciśnieniaŚliczny dzidziuś! Gratuluję.
Chyba się trochę pospieszył, bo miałaś cesarkę zaplanowana na koniec miesiąca? Nie mógł się już chyba doczekać, żeby Cię poznać? Miałaś cesarkę? Jak się czujesz?
Dokładnie my to tak przeczułysmy że tak będzieNieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorek