reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Witam się ciepło z Wami 😉
Wracam na forum po dość długiej nieobecności. To moja druga ciąża, mam synka z 27 grudnia 2021r. a miał być styczniowy 2022r, śmiejemy się z mężem że zrobił nam prezent poświąteczny 🥰 I był najlepszym wynagrodzeniem dla nas ponieważ ciężko przechorowałam covid na końcówce ciąży, praktycznie skończyłam kwarantannę, święta w domu i urodził się Maksymilian 😉
Teraz mam termin na 23/24 października. Wczoraj miałam badanie prenatalne, wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6,1cm, teraz czekam na wyniki i kolejną wizytę u prowadzącej 22 kwietnia 😊

Dużo z was zna już płeć dziecka? 😃 U nas tym razem rośnie wstydniś bo nic nie było widać na usg 🤭

Wracam na forum po dość długiej nieobecności. To moja druga ciąża, mam synka z 27 grudnia 2021r. a miał być styczniowy 2022r, śmiejemy się z mężem że zrobił nam prezent poświąteczny 🥰 I był najlepszym wynagrodzeniem dla nas ponieważ ciężko przechorowałam covid na końcówce ciąży, praktycznie skończyłam kwarantannę, święta w domu i urodził się Maksymilian 😉
Teraz mam termin na 23/24 października. Wczoraj miałam badanie prenatalne, wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6,1cm, teraz czekam na wyniki i kolejną wizytę u prowadzącej 22 kwietnia 😊

Dużo z was zna już płeć dziecka? 😃 U nas tym razem rośnie wstydniś bo nic nie było widać na usg 🤭
U mnie dopiero płeć była widoczna po prenatalnych, więc spokojnie 😊 jeszcze chwilę i będziesz znać 😊

U mnie też cały czas się zasłania ale prawdopodobnie dziewczynka 😉

reklama
Do góry