A ja za godzinę
Daj znać po wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja za godzinę
Mi pomagaja jabłka I owice w duzej ilości. Oczyw8scie nasteonego dnia bo w dzien jedzenia mam mase gazówJa mam zatwardzenia, w sumie w obu poprzednich ciążach też miałam Brzuch nie boli, ale cały czas ciągnie przy wstawaniu czy schylaniu. Upierdliwe
No ja mam bardzo podobnie co do gazów a w którym tygodniu jesteś?Mi pomagaja jabłka I owice w duzej ilości. Oczyw8scie nasteonego dnia bo w dzien jedzenia mam mase gazów
Jutro zaczynam 8tcNo ja mam bardzo podobnie co do gazów a w którym tygodniu jesteś?
o super ja dopiero zaczynam po mału 5Jutro zaczynam 8tc
Ja właśnie takie objawy miałamCześć dziewczyny czy wy też na początku ciąży miałyście wzdęcia i bol brzuda ?
też nie wiem jutro się okaże jak pójdę do ginekologaa to 5 tydzień prawie nie wiem czy tak powinno być
a to się nie martwię za dużoJa właśnie takie objawy miałam
o super ja dopiero zaczynam po mału 5
ja mam na 25 października to bardzo podobnie mamy termin u mnie 4+6 miałaś już wizytę pierwsza u ginekolog? Jak się czujesz na dzień dzisiejszyNa kiedy masz termin?
U mnie dziś 5+1 wg om termin mam na 23 października