reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

paula777 a może miałaś wcześniejszą owu? U mnie była spóźniona. Ja z objawów mam ból piersi i zmęczenie. Gdzie ten ból raz/dwa razy w tyg. totalnie mija ☺️.
Owulację miałam potwierdzoną monitoringiem :) U mnie też ból piersi ale nie mijający, raczej cały czas. Nie przeszkadzający, boli jak dotykam lub leżę na brzuchu ;) I senność straszna, nigdy nie robiłam drzemek a tu nagle dzień bez drzemki jest dniem straconym ;)
Też mi się tak wydaje, ale musiałam zapytać. 🫣 Dziękuję za odpowiedź. A jakie terminy ciąż u Was są ;)? Próbowałam nadrobić wątek, ale za dużo stron :D.
Ja wg OM 14.10, w przyszłym tygodniu pierwsza wizyta z USG zobaczymy co pokaże ;)

reklama
dzięki za uspokojenie :) ja na razie nawet nie bardzo mam kogo o to zapytać bo praktycznie nikt nie wie o mojej ciąży.
Po to jest ta grupa 😊
Też mi się tak wydaje, ale musiałam zapytać. 🫣 Dziękuję za odpowiedź. A jakie terminy ciąż u Was są ;)? Próbowałam nadrobić wątek, ale za dużo stron :D.
Według om mam właśnie 8 tydzień, po usg 4 dni młodsza ciąża, ale i tak mi się zgadza, bo owu w 19dc miałem. Wstępnie termin na 4 października, ale z racji na moje nieregularne cykle będziemy jeszcze oceniać ostatecznie.

U mnie wychodzi dopiero jakoś 3t+3 😅 Termin na 31 października teoretycznie.
I tak się właśnie zastanawiam, kiedy najlepiej iść na pierwszą wizytę? 🤔 Po CP jestem przerażona faktem, że mogłoby się to powtórzyć i chciałabym jak najszybciej sprawdzić czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien być :/
To jak beta będzie powyżej 1tys. To powinni chociaż sprawdzić umiejscowienie, bedzisz wtedy spokojniejsza 💚🍀

Jeszcze podchodze na chłodno do tego.. 3,5roku staran, pierwsza ciaza ..
i z takimi turbulencjami😞
Bo od pierwszej wizyty w klinice niepłodności do pierwszego - tego wlasnie transferu minęło dokładnie 1,5 roku. I to nie finanse nas blokowały a moje zdrowie i endometrioza
Będzie dobrze, powodzenia 🍀💚

reklama
Do góry