reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Siemanko :) jestem Karolina i mam termin na 20 października. Aktualnie 5+1. Męcza mnie zawroty głowy, bóle piersi i mdłości - dzisiaj spotęgowane tym, że robiłam glukozę. Nie polecam 😂 śmialiśmy się z mężem, że dzieciak jeszcze się nie urodził, a już ma szlaban na słodycze do 6 roku życia 😂🙈
Karolaaa, to identycznie jak u mnie ;) tak
Samo 20.10 ;) w poniedziałek idę na wizytę i mam nadzieje, ze będzie już widać chociaż pęcherzyk, żeby być pewna, ze żadna pozamaciczna itd.

Witam serdecznie jakie macie pierwsze objawy bycia w ciąży w pierwszych tygodniach jak to wygląda u was ;) 😉
Hej, u mnie był węch ale tylko do sera pleśniowego i do takiej gumowej podkładki, której nigdy wcześniej nie czułam a teraz śmierdzi mi gumą. Piersi bolą przy dotyku ale tylko w ciągu dnia, w nocy się uspokaja i nad ranem tez jest luz. Sporadyczne pobolewanie brzucha jak na @, poza tym nic więcej. A jak u Ciebie?

Hej, u mnie był węch ale tylko do sera pleśniowego i do takiej gumowej podkładki, której nigdy wcześniej nie czułam a teraz śmierdzi mi gumą. Piersi bolą przy dotyku ale tylko w ciągu dnia, w nocy się uspokaja i nad ranem tez jest luz. Sporadyczne pobolewanie brzucha jak na @, poza tym nic więcej. A jak u Ciebie?
wiesz co u mnie właśnie pobolewał mnie brzuch ale w sumie coraz mniej i piersi mnie bolą ale tak to ogólnie czuję się dobrze termin mam na 26 październik w środę mam ginekologa mam nadzieję że coś chociaż będzie widać tydzień 4+4 mam jak narazie a ty w którym tygodniu jesteś? ;)

Cześć dziewczyny. Dzisiaj rozpoczęłam dzień pozytywnym bladziochem. Jestem aktualnie w 25dc. Mam już dwójkę dzieci, od kilku miesięcy staraliśmy się z mężem o trzecie, w międzyczasie byłam w ciąży pozamacicznej która niestety zakończyła się usunięciem jednego jajowodu. Myślałam, że już nigdy się nie uda a tu proszę, po 5 miesiącach od operacji jest cień nadziei. Przycupnę chwilę u Was i zobaczymy jak wszystko się potoczy. Termin z kalkulatora 31 października :)
Cześć, a mogłabyś napisać jaka beta była w pozamacicznej? Przyrosty były nieprawidlowe? Czy przyrost był prawidłowy a pozamaciczna wykazało dopiero USG?
Dziewczyny, ciagle piszecie o OM co to za aplikacja? 😅

reklama
Do góry