Elferyaa
Fanka BB :)
Mam dokładnie to samo uczucie, dość często.Ja wg aplikacji koniec 6 tyg, lekkie ciągnięcie w podbrzuszu, wcześniej miałam kłucie w jajnikach, powiększone i tkliwe piersi i w sumie tyle. Dwa razy poczułam bardzo lekkie mdłości. Dziś od jakiś dwóch godzin czuje coś dziwnego w podbrzuszu, ani to ból ani kłucie, jakieś ciągnięcie? Nawet nie umiem nazwać. Czytałam, że to raczej normalny objaw. Któraś z Was może też tak miała?
Gratulacje! To teraz oby jak najnudniejJestem po wizycie serduszko bije 6+6 , 5 pazdziernik
Nic wcale nie musi się psuć! Dobre nastawienie i optymizm mega pomaga, nie ma co się stresować na zapas. Odpoczywaj i ciesz się tym stanemHej, dołączam się do tematu Trochę miałam opory przed udzielaniem się zanim nie poszłam na pierwsze USG w ostatni poniedziałek, które pokazało, że wszystko jest ok i serce bije. Oczywiście to nie koniec zmartwień, ale poczułam się od tego momentu znacznie pewniej. Termin mam na 8.10, ciąża w pierwszym cyklu starań, na razie prawie bez objawów - no po prostu tylko czekam, aż się coś zepsuje
Hej koniecznie napisz jak poszła poniedziałkowa wizyta. Piszesz, że pierwsza ciąża. Długo się staraliscie?Cześć! w niedziele robiony test, 2 kreski. W poniedziałek beta 273 Czekam na wizytę u ginekologa, dopiero w poniedziałek. To moja pierwsza ciąża i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Przewidywany termin z moich obliczeń to koniec października, początek listopada Jakie macie dotychczasowe objawy? Ja poza lekkimi bólami w podbrzuszu na razie nic
Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mamusiek!
Wiktoria