reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
bierzesz jakiś duphaston? Zrób badania i sprawdź, a najlepiej podjedź na izbę przyjęćA u mnie chyba koniec bajki
Mam żywa krew, zaraz idę na badania. Ale już chyba znam wynik![]()
Elferyaa
Jedź na IP. Trzymam kciuki!A u mnie chyba koniec bajki
Aewea
ja bym poszła na szpitalA u mnie chyba koniec bajki
Moze wiecej pilas i mocz bardziej rozcienczony.Dziewczyny, może któraś z Was doświadczona bardziej. Wczoraj test i mocna kreska, dziś ta sama firma i czułość i bledsza. Wczoraj beta 33,8. Dziś 4+0.
Może tak być?
Jutro rano powtarzam betę by sprawdzić przyrost w 48h, wizyta USG 06.03.
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Czy przy ewentualnej ciąży pozamacicznej beta wzrasta prawidłowo? Wizytę mam we wtorek, a od kilku dni pobolewa mnie jeden jajnik i cały czas z jednej strony i się martwię. Tydzień temu byłam w szpitalu z dość mocnym bólem brzucha, tam na USG nie było jeszcze nic widać, zrobili betę i przepisali luteinę i nospę, kazali odpoczywać bo trzy lata temu poroniłam a siedem lat temu ciąża też była z komplikacjami. Od tamtej pory brzuch tylko czasem lekko czuję, ale nie jako ból, tylko ten jajnik od kilku dni nie daje mi spokoju.
Beta z 09.02 wynosiła 270
Beta z 11.02 wynosiła 572
Lu_cy
z tego co ja wiem to nie przyrasta prawidłowo, a jajnik może boleć. Mnie na początku też bolały jajniki, brzuch nawet teraz, chociaż już nie z taką intensywnością. Przy becie 570 jeszcze nic nie widać, najlepiej koło 1000Cześć dziewczyny. Czy przy ewentualnej ciąży pozamacicznej beta wzrasta prawidłowo? Wizytę mam we wtorek, a od kilku dni pobolewa mnie jeden jajnik i cały czas z jednej strony i się martwię. Tydzień temu byłam w szpitalu z dość mocnym bólem brzucha, tam na USG nie było jeszcze nic widać, zrobili betę i przepisali luteinę i nospę, kazali odpoczywać bo trzy lata temu poroniłam a siedem lat temu ciąża też była z komplikacjami. Od tamtej pory brzuch tylko czasem lekko czuję, ale nie jako ból, tylko ten jajnik od kilku dni nie daje mi spokoju.
Aewea
mnie np. Tez pobolewal jajnik, ale się okazało, ze jest jakaś torbiel czy coś takiego. W każdym razie nic strasznegoz tego co ja wiem to nie przyrasta prawidłowo, a jajnik może boleć. Mnie na początku też bolały jajniki, brzuch nawet teraz, chociaż już nie z taką intensywnością. Przy becie 570 jeszcze nic nie widać, najlepiej koło 1000
reklama
Elferyaa
Beta nie wzrasta prawidłowo przy cp. Zbadaj też progesteron. A co do jajnika, to spokojnieCześć dziewczyny. Czy przy ewentualnej ciąży pozamacicznej beta wzrasta prawidłowo? Wizytę mam we wtorek, a od kilku dni pobolewa mnie jeden jajnik i cały czas z jednej strony i się martwię. Tydzień temu byłam w szpitalu z dość mocnym bólem brzucha, tam na USG nie było jeszcze nic widać, zrobili betę i przepisali luteinę i nospę, kazali odpoczywać bo trzy lata temu poroniłam a siedem lat temu ciąża też była z komplikacjami. Od tamtej pory brzuch tylko czasem lekko czuję, ale nie jako ból, tylko ten jajnik od kilku dni nie daje mi spokoju.