jak widać u nas znalazł się jakiś siłaczNo my wiedzielismy ,że są pewne rzeczy do naprawienia itd ale nie zawsze wszystko chce sie tak ułożyć zeby to wszystko do kupy złożyć zawsze bylo coś, zawsze. No ale jakis siłacz sie znalazł u niego
reklama
Nevka
Fanka BB :)
Witam się troszkę nie śmiało , w niedziele robiłam testy. Dwa pozytywne, 13 lutego zrobiłam kolejny też pozytywny pojechałam na B-HCG - wynik 415 mlU Progesteron 21,83
Jutro będę powtarzać badanie.
Usg pierwsze zaplanowane na 22.02 , może już coś będzie widać.
Co do terminu z aplikacji wychodzi 26.10 ale coś podejrzewam, ze jednak nie .
W skrócie o mnie..
Jestem Klaudia, w tym roku będę mieć 30-stke. Na pokładzie córka - we wrześniu będzie mieć 6 lat
W skrócie o mnie..
Jestem Klaudia, w tym roku będę mieć 30-stke. Na pokładzie córka - we wrześniu będzie mieć 6 lat
Elferyaa
Hej Klaudia wyniki super, daj koniecznie znać po wizycie. Jak się czujesz, jakieś dolegliwości już doskwierają?Witam się troszkę nie śmiało , w niedziele robiłam testy. Dwa pozytywne, 13 lutego zrobiłam kolejny też pozytywny pojechałam na B-HCG - wynik 415 mlU Progesteron 21,83
W skrócie o mnie..
Nevka
aktualnie, bardzo kręci mi się w głowie i senność. a u was jakieś dolegliwości?Hej Klaudia wyniki super, daj koniecznie znać po wizycie. Jak się czujesz, jakieś dolegliwości już doskwierają?
Chmurka96
Dziewczyny, może któraś z Was doświadczona bardziej. Wczoraj test i mocna kreska, dziś ta sama firma i czułość i bledsza. Wczoraj beta 33,8. Dziś 4+0.
Może tak być?
Jutro rano powtarzam betę by sprawdzić przyrost w 48h, wizyta USG 06.03.
Może tak być?
Aewea
wydaje mi się, źe albo ciałko żółte, albo już zarodek. Ja tez tak miałam (może większe od Twojego) Ok 5t5d ale była już jakaś akcja serca widoczna w 6t było już coś takiego i potwierdzone serduszkoWitam wszystkich chciałabym zapytać odnośnie usg. Czy któraś z was też miała takie w 5t6d i mogłaby mi napisać co to za kółko przy lewej ścianie pęcherzyka ciążowego?
Załączniki
Mrufka@@1
To i ja się przywitam chociaż czytam Was od dawna . W ubiegły wtorek testy pozytywne. We wtorek beta 57 , w czwartek 123. To moja 3 ciąża , mam synka który skończy 9 lat w tym roku, drugiego synka Aniołka urodzonego 21 mają 2022 no i teraz fasolkę ( mam nadzieję że wszystko na swoim miejscu). Nie mam żadnych objawów poza delikatnym pobolewaniem brzucha i czasem pleców a no i senność ale to normalne u mnie o tej porze roku. Pierwsze USG mam na 22 lutego a wizytę u mojego gina 7 marca . Życzę wszystkim nudnej ciążyWitam się troszkę nie śmiało , w niedziele robiłam testy. Dwa pozytywne, 13 lutego zrobiłam kolejny też pozytywny pojechałam na B-HCG - wynik 415 mlU Progesteron 21,83
W skrócie o mnie..
@Nevka na którą masz USG ? Jesteśmy na podobnym etapie
asia0509
Ja jestem w drugiej ciąży. Syn ma 4.5 roku. A teraz wyczekuje siostry ( nadal nie wie o ciąży). Termin mam na 6.10A są tu mamy, których to jest drugie dzieciątko?
Mój Synek jest wcześniakiem, sporo za nami i chyba będę spokojniejsza dopiero gdy będę czuć ruchy
Któraś z Was też ma termin na końcówkę października?
reklama
HeraUnique
Najbezpieczniej czekać na wyniki bety. Ciężko wróżyć z fusówDziewczyny, może któraś z Was doświadczona bardziej. Wczoraj test i mocna kreska, dziś ta sama firma i czułość i bledsza. Wczoraj beta 33,8. Dziś 4+0.
Może tak być?