reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
@ania202 jutro powtórka bety?
Jak się czujecie dziewczyny?
@Aewea udało Cię się ogarnąć wizytę?
udało mi się umówić do innego lekarza w innym mieście na 09.02, ale czekam jeszcze na telefon, No może znajda mi coś w przyszłym tygodniu ☺️ a jeżeli chodzi o samopoczucie to wczoraj było okej, popołudniu zaczęło mnie mdlić, a dzisiaj od rana jakoś mi tak ciężko na żołądku 😔

udało mi się umówić do innego lekarza w innym mieście na 09.02, ale czekam jeszcze na telefon, No może znajda mi coś w przyszłym tygodniu ☺️ a jeżeli chodzi o samopoczucie to wczoraj było okej, popołudniu zaczęło mnie mdlić, a dzisiaj od rana jakoś mi tak ciężko na żołądku 😔
a No i od dzisiaj zaczynam stosować ten Duphaston i w poniedziałek powtórka badania (beta i prog). A Ty jak się dzisiaj czujesz?

Super, to trzymam kciuki za wizytę💚oby jak najmniej było takich przebojów 💚. Mimo wszystko życzę dobrego samopoczucia!

reklama
a No i od dzisiaj zaczynam stosować ten Duphaston i w poniedziałek powtórka badania (beta i prog). A Ty jak się dzisiaj czujesz?
Super, no to zobaczysz jak zadziała. No ja na razie nic nie badam, czekam do 2 lutego 😊, przyszły mi witaminy dla kobiet w ciąży to zacznę sobie niedługo brać. Zgaga nadal mnie trochę, tak trochę jakby niedobrze mi dziś było i senność w ciągu dnia mnie męczy, ale w sumie lubię te moje objawy 😅😅

Do góry