reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Tak naprawdę cieszę się z objawów 😅, bo daje mi to jakieś poczucie takiego psychicznego dobtego samopoczuci, że coś tam idzie w dobrym kierunku 😅. A czekam na usg bardzo i wiem, że czas się będzie dłużył 😅, ale mam nadzieję, że prezent urodzinowy zobaczę 💚😅, a jak nie to chociaż za kilka dni wtedy ma urodziny męża 😅😅
Tak, objawy dają komfort psychiczny. U mnie od kilku dni już tkliwe piersi, a dzisiaj jakoś mi niedobrze, jedzenie mi nie wchodzi, ratuje mnie herbatka.

reklama
do pracy chodzę na 7 a już przed 8 jem śniadanko 😀 a pochwaliłaś się już komuś ?😀

Oo to super prezent by był 😘 ja mam urodzinki w październiku wiec tez będę mieć piękny prezent 🥰
A spróbuj sobie szybciej w takim razie zjeść 💚 może coś pomoże 😊. Na razie wie moje grono przyjaciół i nikt więcej, czekam na usg żeby mamo powiedzieć, a u Ciebie?

Mam dostać sms, jak już będą wyniki, siedzę jak na szpilkach 🤭
No to na pewno, w jakim labo robiłaś?
Jutro spróbuje 😀 może pomoże 😀
U mnie tylko mąż i przyjaciółka , rodzinie zamierzam powiedzieć tak w 3 miesiącu , jak wytrzymam z tajemnica 😀
Tak już po 12tyg. Bezpieczniej jest to fakt 💚. No u mnie mąż wiadomo, że wie 😅.
Powiem Wam, że dzisiaj zdecydowanie mocniej podbrzusze mi doskwiera
Rozgaszcza się fasoleczka 💚
My czekamy do usg, wtedy powiemy rodzinie, póki co nie zamierzamy nikomu mówić.
No i super 💚, ja miałam taki plan, a wyszło jak zawsze 😅, mama próbuje się jedynie wstrzymać do usg.

reklama
No to na pewno, w jakim labo robiłaś?

Tak już po 12tyg. Bezpieczniej jest to fakt 💚. No u mnie mąż wiadomo, że wie 😅.

Rozgaszcza się fasoleczka 💚

No i super 💚, ja miałam taki plan, a wyszło jak zawsze 😅, mama próbuje się jedynie wstrzymać do usg.
W diagnostyce, jedyne otwarte labo w weekend u mnie, a chce iść w sobotę na powtórkę, to najlepiej do tego samego.

Do góry