Elferyaa
Fanka BB :)
Mówią, że każda z nas może mieć zupełnie inne objawy. Dla mnie poczuciem bezpieczeństwa jest czuć się źleTo jeszcze ze 2 dni mam spokój ejuż się martwiłam że nie mam mdłości brawo ja
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówią, że każda z nas może mieć zupełnie inne objawy. Dla mnie poczuciem bezpieczeństwa jest czuć się źleTo jeszcze ze 2 dni mam spokój ejuż się martwiłam że nie mam mdłości brawo ja
4W którym tygodniu ciąży pojawiły się u Was mdłości ?
Ja właśnie mam tak jak Ty, z tym, że w sobotę mam 5+6, a jak nie pójdę w sobotę to wizyta dopiero 09.03. A tak długo bym nie wyrzymala wolę wiedzieć czy jest ten zarodek itp.Ja właśnie w sobotę będę w 5+5 i tak sobie myślę, że parę dni i bym pewnie zobaczyła serducho. A tak to kolejną wizytę mam dopiero 10.03![]()
Objawy nie musza byc cały czas. Tez zaczęłam wariowac jak cycki juz mnie tak nie bolały. Mam dni lepsze i gorsze z objawami i jak narazie wolę te lepszeMówią, że każda z nas może mieć zupełnie inne objawy. Dla mnie poczuciem bezpieczeństwa jest czuć się źleCo chwilę macam cycki, czy aby na pewno dalej są tkliwe. Wczoraj zauważyłam że trochę mniej, ale staram się nie schizować.
Wiem..ale jednak emocje biorą górę. Ostatnim razem, jak przestałam czuć objawy, to beta tylko potwierdziła najgorszeObjawy nie musza byc cały czas. Tez zaczęłam wariowac jak cycki juz mnie tak nie bolały. Mam dni lepsze i gorsze z objawami i jak narazie wolę te lepszebo jestem nie do zycia w te gorsze
To mamy prawie taki sam tc i wizyty. Daj znać w sobotę, ja też na pewno się odezwęJa właśnie mam tak jak Ty, z tym, że w sobotę mam 5+6, a jak nie pójdę w sobotę to wizyta dopiero 09.03. A tak długo bym nie wyrzymala wolę wiedzieć czy jest ten zarodek itp.
Mówią, że każda z nas może mieć zupełnie inne objawy. Dla mnie poczuciem bezpieczeństwa jest czuć się źleCo chwilę macam cycki, czy aby na pewno dalej są tkliwe. Wczoraj zauważyłam że trochę mniej, ale staram się nie schizować.
Dam znać, na szczęście mam rano i jestem pierwsza pacjentka, mam na 8:30 a Ty?Wiem..ale jednak emocje biorą górę. Ostatnim razem, jak przestałam czuć objawy, to beta tylko potwierdziła najgorsze
To mamy prawie taki sam tc i wizyty. Daj znać w sobotę, ja też na pewno się odezwępóźniej tylko 3tyg czekania na kolejną, żeby zobaczyć serduszko
![]()
U mnie mdłości, źle samopoczucie, hiper zmęczenie, bóle głowy zaczęły się dokładnie w 6+0...U mnie obecnie 5+1, ale zakręciło mnie tylko dwa razy. W pierwszej ciąży miałam uporczywe mdłości w połowie 6tc
Ja mam na 12:30, bo to w innym mieścieDam znać, na szczęście mam rano i jestem pierwsza pacjentka, mam na 8:30 a Ty?
Ja tak mam niestety od początku cały czas... Nawet woda powoduje mdłości w te gorsze dniU mnie mdłości, źle samopoczucie, hiper zmęczenie, bóle głowy zaczęły się dokładnie w 6+0...Więc dopiero tydzień to trwa, a mam wrażenie że całą wieczność
najgorzej dla mnie poranek jak budzę się głodna, dlatego od razu staram się zjeść z dwa biszkopty, trochę lepiej wtedy ale często gęsto się niestety nie przyjmą
![]()