reklama
kaha216
Moderator
ja mam często za niski ciężar właściwy, nikt nie zwraca na to uwagiMiałyście kiedyś za niski ciężar właściwy moczu ? I zaś te d.liczne bakterie yhh
Koniczynka93
Fanka BB :)
U mnie niby dostępne, ale anastezjolog ciężko dostępnyCzy ktoras z Was spotkała się ze szpitalem w którym nie ma w ogóle możliwości znieczulenia zewnatrzopnowego?
aspekt
Bakterie to oczywiście pałeczki kwasu mlekowego z pochwy. Przecież @JM* dopiero ze szpitala wyszła to zdrowa musi byc i przebadana jak ryba. (Sorry, już mi emocjonalnie odbija, chyba się stresuję to wizyta jutrzejszą)No ale dużo bakterii przy niski ciężarze właściwym moczu wskazuje na zapalenie
Potwierdzam niestety można nie dostać ja też nie ogarniałam, męża wygonili na szycie, a na moje próby upominania się o znieczulenie tekst lekarki, że przecież to już tylko skóra i zaraz kończy tym razem mąż ma tego dopilnować i nie dać się wyrzucić z sali. Również zle wspominam ten ból jak i samo nacięcie a najgorzej to chyba tą moją bezradność i kompletne ignorowanie tego co mówię.uwierz mi, że można, ja nie dostałam "nie będę znieczulać do szycia, bo to tylko otarcie" byłam świeżo po urodzeniu, więc nie do końca ogarnęłam. Największy ból tego porodu...
Właśnie co ja kwestionuje hehe w szpitalu wkoncu też miałam bakterie ciazar też już niższy ale nie taki jak dziś,leukocyty erytrocyty i mieli to w d..Bakterie to oczywiście pałeczki kwasu mlekowego z pochwy. Przecież @JM* dopiero ze szpitala wyszła to zdrowa musi byc i przebadana jak ryba. (Sorry, już mi emocjonalnie odbija, chyba się stresuję to wizyta jutrzejszą)
A co Ci wyszło ?Pewnie Ci powie, że dużo piłaś i dlatego niski ciężar. W ramach solidarności, napiszę Ci, że dzisiaj to ja się już popłakałam na te moje wyniki moczu.
moja kuzynka raz rodziła bez zewnatrzoponowego i raz z .. mówi ze nigdy w życiu już by się nie zgodziła Bez rodzic ale fakt rodziłaOj tak, na szkole rodzenia położna mówiła gdzie u nas w okolicy jest szansa na znieczulenie zewnatrzoponowe do porodu a gdzie nie. Odnioslam jednak takie wrażenie, że raczej mała szansa, że dostaniemy je nawet w szpitalu w którym to robią. A bo musi być dobry czas, a jak babki wołają o znieczulenie to już jest zwykle za późno, a to, że anestezjolog nie zawsze jest dostepny. Położna raczej odradzała, bo akcja porodowa spowalnia, bo trzeba już wtedy leżeć i że komplikację mogą być po takim znieczuleniu. Ja miałam mieszane uczucia słuchając tego, bo jednak w wielu krajach rutynowo dziewczyny dostają i są zadowolone, a u nas to brzmi trochę jakby było fanaberia... Ehh matka polka ma cierpieć dla zasady
W Anglii i tam to jest powszechne mówiła
Ze wyobrażała sobie jak przec bo nie czuła w ogóle
Bolu
W Bydgoszczy jest niestety w jednym szpitalu i to właśnie jak się trafi na zmianie anastezjologa
I akurat będzie wolny czyli szansa marna.. trochę to przykre ale co zrobić
nacięcia zle nie wspominam po prostu poczułam ciepło jakby mi ciepła woda krocze polali ale do szycia fakt ze jakiś zastrzyk dostałamPotwierdzam niestety można nie dostać ja też nie ogarniałam, męża wygonili na szycie, a na moje próby upominania się o znieczulenie tekst lekarki, że przecież to już tylko skóra i zaraz kończy tym razem mąż ma tego dopilnować i nie dać się wyrzucić z sali. Również zle wspominam ten ból jak i samo nacięcie a najgorzej to chyba tą moją bezradność i kompletne ignorowanie tego co mówię.
reklama
aspekt
Te ketony, erytrocyty, bakterie i kryształy. Na razie nie powtarzalam. Jak zjadłam wczoraj lepsza kolację pod względem ketonurii, to znowu miałam rano wyższa glukozę na czczo (i w ogóle mam dzisiaj wyższe wyniki z glukometru). Z jednej strony juz chciałabym machnąć ręką, że i tak miałam iść kilka miesięcy temu do nefrologa ws. kamieni. Z drugiej, martwie się, że na koniec coś przeoczymy i że Malucha mi będą musieli szprycowac antybiotykami itp.A co Ci wyszło ?