Mój stopę wystawia przy żebrach jak leżę jak usiądę to naparza w żebro. Na tyle co czuje kalibrację w brzuchu to aż dziwne że się nie przekręca, czkawkę ma po parę razy dziennie i czuję ja na dole i na tyłku hehJa musze zamówić ale jakoś za tydzień, narazie muszę czekać az przyjdzie wszystko co zamówiłam przez weekend bo się pogubię w tych paczkach w ogóle zamówiłam fotelik i dzisiaj dzwonili że będzie dopiero za 2 tygodnie jakoś na stronie nie było tej informacji.
Ja się dzisiaj nakręciłam..... Mala była cały czas główka w dół aż tu tydzień temu na usg okazało się że główkę ma do góry w sumie nie przejęłam się tym bo bardzo często czułam ją w różnych miejscach i miałam świadomość że sobie tam nieźle fika, zresztą w weekend ewidentnie czułam nogi w moich żebrach aż tu dzisiaj popołudniu poczułam czkawkę pod żebrami i zwatpilam jutro zaczynam 34 tydzień. Wizja cesarkę po dwóch naturalnych mnie przeraża.
reklama
Ja jutro idę jak będzie lekarz, ciekawe ile będzie ważyć według kolejnego USG. Też mój tyle ważył na IP potem na innym USG schudł jutro dwa tyg od ostatniego krwawienia zobaczymy co przyniesie dzieńJa po wizycie, 33+2 i mała ma 2600 lekarka mowi ze o 2 tygodnie za duza ale
Nie wielkolud
Ale cenę też mają dobrą jak widzę co mi się pokazało w takich wymiarachJa kupiłam w Smyku i w Pepco i po pierwszym praniu są z nich szmatki Ale wystarcza do ścierania ulewanek.
Kupiłam też na allegro 120x120 i bardzo dobrze wygląda po praniu, firma EgaKids
Anulka4247
Fanka BB :)
Ja kupiłam 80 na 50 i po praniu się skurczyły też, ale mam jeszcze muślinowe 80 na 80, i jeszcze 100 na 100 od koleżanki dostałam używane. Kupiła je w USA, bo tam się jej pierwsze dziecko urodziło, używała jeszcze przy drugim i teraz mi dała, a wyglądają jak nowe. Jakość niesamowita. U nas to pełno dziadostwa wciskają.To moje 40x80 z prania jako ściereczki do okularów wyjdą.To duże kupiłaś jak patrzyłam teraz to max 80x80 widzialam
Dziś na szkole rodzenia zajęcia z karmienia. Muszę powiedzieć że czynnik ekonomiczny jest mocno przekonujący do karmienia piersią
Chciałabym, żeby udało mi się bliźnięta wykarmić piersią, ale obawiam się, ze to może być niezły hardcore
Jak na razie po szczepieniu na krztusiec zero objawów niepożądanych, nawet ręka nie boli
Chciałabym, żeby udało mi się bliźnięta wykarmić piersią, ale obawiam się, ze to może być niezły hardcore
Jak na razie po szczepieniu na krztusiec zero objawów niepożądanych, nawet ręka nie boli
Allama
Mój stopę wystawia przy żebrach jak leżę jak usiądę to naparza w żebro. Na tyle co czuje kalibrację w brzuchu to aż dziwne że się nie przekręca, czkawkę ma po parę razy dziennie i czuję ja na dole i na tyłku heh
Ja właśnie dzisiaj pierwszy raz poczułam czkawkę pod żebrami co mi "namacalnie " dało dowod na główkę do góry.
Ja jutro idę jak będzie lekarz, ciekawe ile będzie ważyć według kolejnego USG. Też mój tyle ważył na IP potem na innym USG schudł jutro dwa tyg od ostatniego krwawienia zobaczymy co przyniesie dzień
️️️
Allama
Dziś na szkole rodzenia zajęcia z karmienia. Muszę powiedzieć że czynnik ekonomiczny jest mocno przekonujący do karmienia piersią
Znajoma karmiła bliźniaki przez cały pierwszy rok
O super, to daje nadziejęZnajoma karmiła bliźniaki przez cały pierwszy rok
olala25
no pewnie, ja też znam takie mamy, co karmiły bliźnięta ale myślę, że już możesz się rozglądać za dobrą położną laktacyjną, żeby się spotkać po porodzie, bo pozycje do karmienia dwójki to wyższa szkoła jazdyO super, to daje nadzieję
reklama
aspekt
Jedna taka wielka kupilam bo chcę mieć do otulania albo do zasłaniania się podczas kp wśród ludzi. Alternatywa była pielucha bambusowa z texpolu wersja classic (też dobrze wygląda po praniu, jest trochę grubsza niż ta moja i nieco ładniejszy splot), ale jednak skąpstwo wygrałoTo moje 40x80 z prania jako ściereczki do okularów wyjdą.To duże kupiłaś jak patrzyłam teraz to max 80x80 widzialam
Kiedyś dostałam od kogoś taka super tetrę chyba ze sklepu z pieluchami wielorazowymi, pamiętałam taka gruba mięsistą jeszcze ze swojego dziecinstwa. Chciałam potem dokupić, ale najdroższe na Allegro opisane jako lux tetra z wysoką gramatura bawełny nie były nawet w połowie tak dobre (no ale lepsze niż te chińskie z marketów)
@Allama Podobno u wieloródek bardziej można liczyć na obrót pod koniec ciąży, także może jeszcze fiknie.