reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Coś czuję że jak sejm w połowie września wróci z "wakacji" to zaczną znowu wymyślać coś z covidem i z szpitalami.

reklama
Okropne to :( teraz to ja już mam wrażenie, ze tym Paniom w rejestracji jest tak po prostu wygodniej i w dupie mają innych ludzi. One sobie siedzą w ciszy i chlodku a ludzie nawet żeby tylko oddać mocz czekają w kolejce. Jakieś to takie nie życzliwe...
A tu akurat był pan rejestratorka 😁😁

Coś czuję że jak sejm w połowie września wróci z "wakacji" to zaczną znowu wymyślać coś z covidem i z szpitalami.
No właśnie na razie się wstrzymują i tendencja jest taka, że zachorowania mogą być w dużej ilości, ale jeśli hospitalizacje utrzymają sie na niskim poziomie, to restrykcji nie będzie. Może akurat wstrzelimy się w covidowe okienko 😁

@aspekt a Ty dokiedy masz brać luteinę dopochwowo ?
Ja tego bensis nie biorę od szpitala bo dawali mi pod język luteinę ,a teraz dopochwowo kazali no i prywatny receptę dał tak bym nie miała bo mi recepty w szpitalu nie dali.

Ja biorę teraz 100 luteiny i gin mi powiedziała że w 36 tygodniu będę miała brać 50 luteiny a w 37 tygodniu już nic. Ale z tego co rozmawiałam z koleżanką to różni lekarze różnie zalecają.

Ja biorę teraz 100 luteiny i gin mi powiedziała że w 36 tygodniu będę miała brać 50 luteiny a w 37 tygodniu już nic. Ale z tego co rozmawiałam z koleżanką to różni lekarze różnie zalecają.
No tak do bezpiecznego tyg każą brać a potem się odstawia , ja też mam 100 , ciekawa jestem minę mojego prowadzącego na te zmiany 🤔chyba pójdę w środę akurat 2tyg od ostatniego krwawienia, ciekawe czy spełnia się przepowiesci że już nie będę krwawić 🤔

@JM* Ja dopochwowo już nie biorę od dłuższego czasu, teraz schodzę z Besins z 2x100 na 1x100, zostało mi z 6 tabletek, więc wyjdzie na to że w 36tc odstawie (o ile lekarz czegoś nie wymyśli, mam wizytę za 2 dni).

Dziwne, że takie restrykcje w tych waszych przychodniach. U mnie to tylko trzeba mieć maskę i można siedzieć ile się chce.

Jak dobrze, że dziś już chłodniej. Od razu więcej sił w człowieka wstąpiło. Zrobiłam dziś nawet z zamrażarką generalny porządek, bo od najbliższych dni mam zamiar gotować i mrozić żarło na czas po szpitalu. 😀

@JM* Ja dopochwowo już nie biorę od dłuższego czasu, teraz schodzę z Besins z 2x100 na 1x100, zostało mi z 6 tabletek, więc wyjdzie na to że w 36tc odstawie (o ile lekarz czegoś nie wymyśli, mam wizytę za 2 dni).
Ja zapomniałam już do kiedy brałam, ale jak czytałam to właśnie każą odstawiać max w 37tyg bo to już bezpieczny czas. Mi zostało tego bensis ale niechce przeginać bo z doustnej mi dali dopochwowo, a nospe brałaś bierzesz ? Bo mi się już mota

Ja zapomniałam już do kiedy brałam, ale jak czytałam to właśnie każą odstawiać max w 37tyg bo to już bezpieczny czas. Mi zostało tego bensis ale niechce przeginać bo z doustnej mi dali dopochwowo, a nospe brałaś bierzesz ? Bo mi się już mota
No-spe profilaktycznie już dawno odstawilam jakoś w II trymestrze. Zdarzyło mi się z 2 razy wziąć doraźnie w III trym, ale raczej unikam. A Ty dużo bierzesz tej nospy teraz?

reklama
Do góry