Miałam Dzisiaj wizytę. 30 +5 i mała wazy 1786gram także tyle z mojego
Cieszenia, ze jest mniejsza niż synek z wymiarów wychodzi termin na 16pazdziernika(z okresu na 27pzdziernik ) potem dodam jakieś zdjęcie z usg ale już w tym tygodniu mało wyraźne
No i Malutka
Jest już główka
W dół
Cieszenia, ze jest mniejsza niż synek z wymiarów wychodzi termin na 16pazdziernika(z okresu na 27pzdziernik ) potem dodam jakieś zdjęcie z usg ale już w tym tygodniu mało wyraźne
No i Malutka
Jest już główka
W dół
my byliśmy na wakacjach ze znajomymi. Łącznie 14osob z dziećmi. Okolo 8 wróciło z covidem. Nas testowałam tymi testami z apteki dwa razy w odstępie 2dni bo tez przeziębieni ale my covida nie mieliśmyJa ostatnio chorowałam to nawet nie robiłam testu czy to covid, chociaż mógł być, bo objawy zgodne z obecnie panującymi. Jestem po trzech dawkach szczepionki, niewiele by mi ta informacja zmieniła, tylko stresu dodała.
W sobotę idziemy na wesele, bardziej niż covida boję się upału, bo ma być jeszcze przez tydzień a dzisiaj już ledwo zipię prawdziwa fabryka zarazków to się u mnie zacznie za tydzień jak synio do przedszkola wróci po porodzie na pewno jakiś czas zostanie w domu