reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Brala mi posiew na przyjęciu ...wyniku na wypisie brak widocznie posiew zaginal i wogole przyjęcie jest poród fałszywy przed 37 tyg.kur..ja jechałam że skierowaniem na sterydy a Ci sobie przypisują że zastosowali takie leczenie ...
Z tą clexana to też straciłam całkowicie zaufanie gdybym się nie stawiała to by mi ją wstrzyknęla...
Dziś mi ktg robili wyszło dobre a ze sąsiadce kazali na plecach leżeć mimo że mówiła że wtedy powietrza nie ma i mała wariuje to jej ktg wyszło źle i po obchodzie mimo że miałam dobre zrobili mi drugi raz dla towarzystwa czaicie to.. wogole waga dziecka jest różna,szyjka jest różna ja prd normalnie.Powiedziala mi że jak mam już u szyjkę łożysko się na tylnia ścianę przesunęli ..litości aż mnie ręce opadają łożysko wzięło się w dwa dni spakowalo i poszło i szyjka się wygięła no i na koniec mówi mi że teraz już krwawic nie będę bo już mam u .Dziękuję dowiedzenia nie polecam ...jestem wykończona psychicznie fizycznie i napewno mi ten pobyt nie poprawił stanu ...mam nadzieję tylko że ta druga dawka przy ich zakręceniu to napwlewno był steryd ...bo do cesarki łaskę ogarniali i wstrzykiwali też
Czy tam będziesz rodzić, czy zależy od tygodnia ciązy?

reklama
@JM* a nie powiedzieli Ci, że masz dzwonić po wynik posiewu? Debile.
Nie nic ,zaginal im pewnie. Teraz patrzę ketony dwa ++ mam w moczu,bakterie ale to sikalam resztkami po 5h czekania na izbie i drodze ponad godzinnej i targaniu torby z parkingu długoterminowego .pojechalam z szyjka 2.9 i waga dziecka 2350 dziecko przytyło potem schudło szyjka się skróciła zrobiła w u, łożysko się przemieściło ja prd... To jest cyrk a jeszcze na izbie mi powiedziała no łożysko sie odklei dziecko umrze a na wypisie łożysko bez cech odklejania🤦🤦🤦

Pytałam o leki żelazo i b12 itd czy brać to mówił 11,7 hemo to nie brać , i tak brałam bo wzięłam ze sobą i teraz patrzę mam poniżej normy tak jak miałam tylko hemo podskoczyła to dobrze że brałam ...

@JM* Ketony pewnie z głodu. A keidy masz swojego cudownego lekarza prowadzącego? Będziesz jeszcze szła do tego prywatnego?
Nie wiem ,spisali mi luteinę dopochwowo nospe i magnez że mam brać u w ciągu 7dni do lekarza,ale muszę na posiew z pochwy ten na 35tyg iść na te choroby to w przyszłym tygodniu jakoś pójdę bo jutro mam 34tyg .Nie wiem już wiesz po tych paru dniach mam dość wogole już wszystkiego pójdę do niego jak nie zobaczy tego u w szyjce to pójdę do tamtego jak nie zobaczy to chyba wtedy urodzę naprawdę.

Jeszcze mieli do mnie pretensje że mam zrobiona grupę krwi ale nie potwierdzona 🤦🤦 i że takie o przychodnie narażają ich na koszty

reklama
Do góry