Mi już skrzepy lecą takie też długie sprężyste zastygniętej krwiste albo kulki już mam dosyć tych widoków.Takie zbite gumiaste grube nitki nieco żółtawe. Ale to chyba może tak być i przez miesiąc. W ostatniej ciąży miałam takie podbarwione krwią jak mi się szyjka zaczęła otwierać przedwcześnie
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Tak, to jest teraz u mnie takie jak skrzepy, ale biało-zolte, znam ten widok...Mi już skrzepy lecą takie też długie sprężyste zastygniętej krwiste albo kulki już mam dosyć tych widoków.
Anulka4247
Ja pisałam, że mi śmierdzi ostatecznie pomógł sposób który moja siostra dostała od serwisanta. Nastawić pranie jakieś krótkie min 60 min na 90 stopni. Do podajników na proszek wlać całą butelkę octu, a do bębna wcześniej wsypać opakowanie sody oczyszczonej. Nic już nie czuję tego zapachu, więc pomogło.Naprawdę te forum przechodzi na innych już nie pamiętam ktora pisała że pralka jej śmierdzi, ja wypralam w odpalmiaczu niemieckim jedna duża płachtę i też mi zaczęła zalatywać
Anulka4247
A i ten ocet on kazał wlewać jak już pralka pobiera wodę, nie zanim się wstawiJa pisałam, że mi śmierdzi ostatecznie pomógł sposób który moja siostra dostała od serwisanta. Nastawić pranie jakieś krótkie min 60 min na 90 stopni. Do podajników na proszek wlać całą butelkę octu, a do bębna wcześniej wsypać opakowanie sody oczyszczonej. Nic już nie czuję tego zapachu, więc pomogło.
kociamama.
Moderator
Kurcze no u mnie przed ciaza tez sie zdarzalo ale raz na jakis czas a ostatnio co chwile mnie lapie noga jeszcze nie zdazy sie zregenerowac po ostatnim skurczu a tu przychodzi kolejnyteż tak mam niestety... przed ciąża nie miewałam skurczy nie wiedziałam jaki to ból
Czytalam, ze na to tez moze miec wplyw krzywy kregoslup i u mnie by sie to zgadzalo
kaha216
Moderator
też mam skoliozę, nie sądziłam że to może mieć związek... chyba trzeba wytrzymać, magnez już bierzemy, nie?Kurcze no u mnie przed ciaza tez sie zdarzalo ale raz na jakis czas a ostatnio co chwile mnie lapie noga jeszcze nie zdazy sie zregenerowac po ostatnim skurczu a tu przychodzi kolejny
Czytalam, ze na to tez moze miec wplyw krzywy kregoslup i u mnie by sie to zgadzalo
aspekt
Też mnie łapią, nie często, ale trochę mnie to wkurza, bo podczas ostatniego porodu mnie złapał skurcz łydki w fazie parcia i szczerze mówiąc mocno mnie to dekoncentrowalo. Te haki do nóg tak szeroko rozstawili, że gorzej to wspominam niż samo parcie.
Dostałam kwit o braku przeciwwskazan do SN (komedia).
olala25
Jak aż tak Cię męczą te skurcze to koniecznie się zapisz do fizjoterapeuty.Kurcze no u mnie przed ciaza tez sie zdarzalo ale raz na jakis czas a ostatnio co chwile mnie lapie noga jeszcze nie zdazy sie zregenerowac po ostatnim skurczu a tu przychodzi kolejny
Ja piorę właśnie w specjalnym płynie co używamy do Eco czyszczenia.Ja pisałam, że mi śmierdzi ostatecznie pomógł sposób który moja siostra dostała od serwisanta. Nastawić pranie jakieś krótkie min 60 min na 90 stopni. Do podajników na proszek wlać całą butelkę octu, a do bębna wcześniej wsypać opakowanie sody oczyszczonej. Nic już nie czuję tego zapachu, więc pomogło.
reklama
kaha216
Moderator
I co Ty na to? jak nastawienie?Też mnie łapią, nie często, ale trochę mnie to wkurza, bo podczas ostatniego porodu mnie złapał skurcz łydki w fazie parcia i szczerze mówiąc mocno mnie to dekoncentrowalo. Te haki do nóg tak szeroko rozstawili, że gorzej to wspominam niż samo parcie.