reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Takie zbite gumiaste grube nitki nieco żółtawe. Ale to chyba może tak być i przez miesiąc. W ostatniej ciąży miałam takie podbarwione krwią jak mi się szyjka zaczęła otwierać przedwcześnie
Mi już skrzepy lecą takie też długie sprężyste zastygniętej krwiste albo kulki już mam dosyć tych widoków.

reklama
Naprawdę te forum przechodzi na innych już nie pamiętam ktora pisała że pralka jej śmierdzi, ja wypralam w odpalmiaczu niemieckim jedna duża płachtę i też mi zaczęła zalatywać 😡
Ja pisałam, że mi śmierdzi :) ostatecznie pomógł sposób który moja siostra dostała od serwisanta. Nastawić pranie jakieś krótkie min 60 min na 90 stopni. Do podajników na proszek wlać całą butelkę octu, a do bębna wcześniej wsypać opakowanie sody oczyszczonej. Nic już nie czuję tego zapachu, więc pomogło.

Ja pisałam, że mi śmierdzi :) ostatecznie pomógł sposób który moja siostra dostała od serwisanta. Nastawić pranie jakieś krótkie min 60 min na 90 stopni. Do podajników na proszek wlać całą butelkę octu, a do bębna wcześniej wsypać opakowanie sody oczyszczonej. Nic już nie czuję tego zapachu, więc pomogło.
A i ten ocet on kazał wlewać jak już pralka pobiera wodę, nie zanim się wstawi

też tak mam niestety... przed ciąża nie miewałam skurczy nie wiedziałam jaki to ból 🥺
Kurcze no u mnie przed ciaza tez sie zdarzalo ale raz na jakis czas a ostatnio co chwile mnie lapie :( noga jeszcze nie zdazy sie zregenerowac po ostatnim skurczu a tu przychodzi kolejny :(
Czytalam, ze na to tez moze miec wplyw krzywy kregoslup i u mnie by sie to zgadzalo

Kurcze no u mnie przed ciaza tez sie zdarzalo ale raz na jakis czas a ostatnio co chwile mnie lapie :( noga jeszcze nie zdazy sie zregenerowac po ostatnim skurczu a tu przychodzi kolejny :(
Czytalam, ze na to tez moze miec wplyw krzywy kregoslup i u mnie by sie to zgadzalo
też mam skoliozę, nie sądziłam że to może mieć związek... chyba trzeba wytrzymać, magnez już bierzemy, nie?

Też mnie łapią, nie często, ale trochę mnie to wkurza, bo podczas ostatniego porodu mnie złapał skurcz łydki w fazie parcia i szczerze mówiąc mocno mnie to dekoncentrowalo. Te haki do nóg tak szeroko rozstawili, że gorzej to wspominam niż samo parcie.

Dostałam kwit o braku przeciwwskazan do SN (komedia).

Jak aż tak Cię męczą te skurcze to koniecznie się zapisz do fizjoterapeuty.

Ja piorę właśnie w specjalnym płynie co używamy do Eco czyszczenia.

reklama
Też mnie łapią, nie często, ale trochę mnie to wkurza, bo podczas ostatniego porodu mnie złapał skurcz łydki w fazie parcia i szczerze mówiąc mocno mnie to dekoncentrowalo. Te haki do nóg tak szeroko rozstawili, że gorzej to wspominam niż samo parcie.

Dostałam kwit o braku przeciwwskazan do SN (komedia).
I co Ty na to? jak nastawienie?

Do góry