A więc na lepszym sprzęcie łożysko jest ponad 3cm od ujścia czyli jakby się podniosło ale jest nadal niskoschodzace też ma zwapnienia jak to już mówił na ten okres ciąży normalne.Natomiast szyjka poleciała w dół jak było 3,7 3sierpnia tak teraz 2,9 mówił że zmierzy optymistycznie bo zmierzył pesymistycznie ale wyszło to samo.
reklama
kociamama.
Moderator
Ja juz po wizycie, dostalam zalecenie, zeby zwiekszyc dawke magnezu, oprocz tego globulki bo jakas lekka grzybica wyszla czyli dobrze mi sie wydawalo, ze to dziwne, ze mi sie to ph moczu zmienilo. Ogolnie wszystko jest dobrze, dzidzia rosnie tylko do tej pory za kazdym razem bylo w polozeniu glowkowym a teraz sie przekrecila na miednicowe jestem w 29t, wiem ze jest jeszcze czas, zeby sie obrocila ale nie powiem, troche mi sie przykro zrobilo, ze tyle czasu lezala idealnie i teraz sie obrocila
Pytał czy ktoś nie zasugerował czy czasem nie mam polipa który się odnawia dlatego taka rytmiczność krwawień,ale nikt nie stwierdził on też nic nie może zajrzeć bo tam "bagienko" wysłał mnie na sterydoterapie do szpitala dał skierowanie.dziecko mniej przybrało bo 350gram ale mówił że zawsze jest 10%bledu lekarza i waży teraz 2350 a jutro 33tyg, płeć się nie zmieniła ,przepływy są dobre.A więc na lepszym sprzęcie łożysko jest ponad 3cm od ujścia czyli jakby się podniosło ale jest nadal niskoschodzace też ma zwapnienia jak to już mówił na ten okres ciąży normalne.Natomiast szyjka poleciała w dół jak było 3,7 3sierpnia tak teraz 2,9 mówił że zmierzy optymistycznie bo zmierzył pesymistycznie ale wyszło to samo.
Mój narazie jest główka jak był ,mam nadzieję że się mu nie zachęca obrotu, ja ostatnio miałam pH 7 i zaczęłam pić wodę z cytryną ale w sumie nie badałam moczu to nie wiem czy się poprawiłoJa juz po wizycie, dostalam zalecenie, zeby zwiekszyc dawke magnezu, oprocz tego globulki bo jakas lekka grzybica wyszla czyli dobrze mi sie wydawalo, ze to dziwne, ze mi sie to ph moczu zmienilo. Ogolnie wszystko jest dobrze, dzidzia rosnie tylko do tej pory za kazdym razem bylo w polozeniu glowkowym a teraz sie przekrecila na miednicowe jestem w 29t, wiem ze jest jeszcze czas, zeby sie obrocila ale nie powiem, troche mi sie przykro zrobilo, ze tyle czasu lezala idealnie i teraz sie obrocila
crainte
Fanka BB :)
Mój w III trymestrze był już dwa razy miednicowo i dwa razy główkowo, także nie ma co się martwić na zapasJa juz po wizycie, dostalam zalecenie, zeby zwiekszyc dawke magnezu, oprocz tego globulki bo jakas lekka grzybica wyszla czyli dobrze mi sie wydawalo, ze to dziwne, ze mi sie to ph moczu zmienilo. Ogolnie wszystko jest dobrze, dzidzia rosnie tylko do tej pory za kazdym razem bylo w polozeniu glowkowym a teraz sie przekrecila na miednicowe jestem w 29t, wiem ze jest jeszcze czas, zeby sie obrocila ale nie powiem, troche mi sie przykro zrobilo, ze tyle czasu lezala idealnie i teraz sie obrocila
crainte
Fanka BB :)
I to brzmi konkretnie. Sterydy w Twoim szpitalu, czy tym dalszym?Pytał czy ktoś nie zasugerował czy czasem nie mam polipa który się odnawia dlatego taka rytmiczność krwawień,ale nikt nie stwierdził on też nic nie może zajrzeć bo tam "bagienko" wysłał mnie na sterydoterapie do szpitala dał skierowanie.dziecko mniej przybrało bo 350gram ale mówił że zawsze jest 10%bledu lekarza i waży teraz 2350 a jutro 33tyg, płeć się nie zmieniła ,przepływy są dobre.
Współczuję, u mnie już ok. Może u Ciebie tez sie szybko uspokoi.Obudziłam się dzisiaj i ósemka spuchnięta. Czy to jest jakieś zaraźliwe? A byłam z nią przed ciążą i chciałam profilaktycznie usunąć. Z drugą ósemką na dole miałam wcześniej spore problemy. To dentystka powiedziała, że nie ma po co.... jak mi się zrobi to co z tą drugą to masakra. Zaraz zaczynam płukanie i muszę kupić ten eludrill.
Hehe ja 12.09 kończę 34 lata więc też już nie jestem mlodkaJednak ciąża geriatryczna ma w końcu jakieś medyczne plusy Ale współczuję Wam, bo to jednak spory kłopot w ciąży. Trzymam kciuki, żeby opuchlizna się zaczęło i na opuchliźnie skończyło. U mnie tak właśnie było.
kaha216
Moderator
ogólnie brzmi to bardzo sensownie, waga już ładna wybierasz do szpitala?Pytał czy ktoś nie zasugerował czy czasem nie mam polipa który się odnawia dlatego taka rytmiczność krwawień,ale nikt nie stwierdził on też nic nie może zajrzeć bo tam "bagienko" wysłał mnie na sterydoterapie do szpitala dał skierowanie.dziecko mniej przybrało bo 350gram ale mówił że zawsze jest 10%bledu lekarza i waży teraz 2350 a jutro 33tyg, płeć się nie zmieniła ,przepływy są dobre.
reklama
W dalszymI to brzmi konkretnie. Sterydy w Twoim szpitalu, czy tym dalszym?