Ja odkąd biorę to jakby mniejszy problem mi się przy 2 zrobił, właśnie jestem zdziwionaA i żelazo dostałam jakies na s
Już się boję, że będzie przez to jeszcze gorzej w toalecie... Ale nic, jak trzeba to trzeba
reklama
crainte
Fanka BB :)
1489. Mam 31+1. Szału nie ma, tragedii też nie ma. Dopóki przepływy się zgadzają siedzę w domu :-) Każdy tydzień do przodu jest ważny.Ile waży maluch?
Allama
A właśnie jak wyniki u syna ?
Ja kurde dużo leżałam i mi szyjka poleciała dziwne rzeczy normalnie ...
Dlatego ja bedac w 3 ciazy z problemami z szyjka raz mniejszymi raz wiekszymi uważam że jak szyjka ma polecieć to poleci a jak nie to nie.
U syna ok teraz ma odstawić witaminy i za miesiąc do kontroli zobaczyć czy wyniki znowu polecą w dół.
Nie zmieściłam nóg w kapcie
Też mnie to dopadło, pocieszam się że od jutra ma być chodniej.
crainte
A ja dziś zrobiłam zakupy w Pepco. Majty XL za 10 zł. Wiem, że się poprują za 3 miesiące, ale kosztują grosze i są z bawełny. I koszulki za 10 zł. Normalnie biorę S. Dziś mówię "No... jesteś już dosyć spora, weź M. Skończyłam na L i XL. Chodzę w tym w domu, więc uważam za dobry biznes, ale.... na wieszaku są takie wielkie... A na mnie już nie....Zawsze to raźniej cierpieć w grupie
A wracając jeszcze do mycia samą wodą... W II trymestrze miałam infekcję i 3 antybiotyki zanim ustąpiła. Od tego czasu z polecenia na forum myję się samą wodą i spokój ;-)
Anulka4247
A ja wyłączyłam właśnie komputer i zaczynam L4!
aspekt
ja już jestem 2 tyg a właśnie zamknęłam pocztę służbową i chyba w poniedziałek zadzwonię, bo spodziewałam się że chociaż grzecznościowo "dziękuję" ktoś mi odpisze na ważnego mailaA ja wyłączyłam właśnie komputer i zaczynam L4!
Anulka4247
Zobaczymy czy mi będą jeszcze zawracać gitarę, czy już dadzą spokój.ja już jestem 2 tyg a właśnie zamknęłam pocztę służbową i chyba w poniedziałek zadzwonię, bo spodziewałam się że chociaż grzecznościowo "dziękuję" ktoś mi odpisze na ważnego maila
olala25
ja kupiłam sukienkę na wesele na Vinted, dzisiaj mi dziewczyna wysłała, mam nadzieję, że się zmieszczę, bo bardzo mi się nie chce szukać stacjonarnie. Wesele za tydzień, więc miesiąc przed terminem porodu, raczej większych wielorybów ode mnie nie będzieA ja dziś zrobiłam zakupy w Pepco. Majty XL za 10 zł. Wiem, że się poprują za 3 miesiące, ale kosztują grosze i są z bawełny. I koszulki za 10 zł. Normalnie biorę S. Dziś mówię "No... jesteś już dosyć spora, weź M. Skończyłam na L i XL. Chodzę w tym w domu, więc uważam za dobry biznes, ale.... na wieszaku są takie wielkie... A na mnie już nie....
A wracając jeszcze do mycia samą wodą... W II trymestrze miałam infekcję i 3 antybiotyki zanim ustąpiła. Od tego czasu z polecenia na forum myję się samą wodą i spokój ;-)
reklama
Anulka4247
Ja jutro jadę na grilla i nie wiem jak tam wytrzymam i ile. Więc podziwiam Cię, że jeszcze na wesele masz siłęja kupiłam sukienkę na wesele na Vinted, dzisiaj mi dziewczyna wysłała, mam nadzieję, że się zmieszczę, bo bardzo mi się nie chce szukać stacjonarnie. Wesele za tydzień, więc miesiąc przed terminem porodu, raczej większych wielorybów ode mnie nie będzie