reklama
To dobrze że je wszystko , trzymam kciuki by wyniki się poprawiłySyn ma apetyt czasami nawet za duży
Neurolog zdiagnozował migreny, mieliśmy również rezonans magnetyczny glowy i wszystko ok. Syn też mimo że ma 9 lat to nadal płacze przy pobraniu ale chociaż już da się tam zaciągnąć i siada na krześle bo kiedyś był i z tym problem.
Z tą poradnia jak dla mnie to jakaś masakra.
W tym mieście z wszystkim jest masakra hehe przychodnie dla dzieci tak sama działały tam gdzie mam córkę nawet przed covidem ale wtedy jeszcze można było o 6 stanąć w kolejkę a teraz tylko telefonicznie i na ten sam dzień ..
aspekt
Fanka BB :)
Ja zamawiam przez Allegro, rozstrzał cen jest bardzo duzy, trochę trzeba poprzeglądać, bo są wielopaki butelek w różnych litrażach, ale ostatecznie da się kupić atrakcyjnie i kurier wniesieLovela proszki ,płyny trochę taniej w Mediaexpert są teraz i w Biedronce widziałam,jakby ktoś jeszcze nie miał.
Allama
Zakładajc że wszystko pójdzie zgodnie z planem i na 2 - 3 dobę po porodzie wyjdziemy że szpitala z maluszkiem ile kompletów ubranek bierzecie dla dziecka? 4, 5 ?
crainte
Ja biorę 5, 3 komplety bodziak z dlugim na 50 i śpiochy 56, 2 komplety bodziak z krótkim i pajacyki.Zakładajc że wszystko pójdzie zgodnie z planem i na 2 - 3 dobę po porodzie wyjdziemy że szpitala z maluszkiem ile kompletów ubranek bierzecie dla dziecka? 4, 5 ?
reklama
olala25
to jakoś malutko, nie dają przypadkiem ubranek w szpitalu? Tak myślę ze 2 na dobę, to tak jak @Allama pisze, wyszłoby 4-5, bo dziecko może ulać albo się zasikać przy przebieraniu czy pępek podkrwawi, to jakieś zmiany trzeba przewidzieć.Nam na szkole rodzenia położna mówiła, że dwa komplety ciuszkow na dziecko, ale jak znam siebie wezmę na pewno więcej