reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja jak śpię na lewym boku to mnie lewy pośladek boli, nie wiem czemu tak... Wtedy przerzucam się na prawą stronę, ale też po jakimś czasie pojawia się ból pośladka prawego. I tak cała noc zmieniam co jakiś czas pozycje... Mi na wznak nigdy dobrze się nie spało. Raczej pozycja pół na pół brzuch i bok... 😀
Pośladek też, ale mnie boli lewe kolano 😁😁

reklama
Powiem wam że te zalecenia zaleceniami co do leżenia na bokach,ale mi to centralnie coraz bardziej duszno się robi na lewym boku jak próbuję leżeć.Mlody kopie na prawo i na prawym mi lepiej ale też za chwilę bark boli no i na wznak to czuję dopiero ulgę,ale nie wiem czy młodemu wtedy nie jest na odwrot.Tez mam problemy z kręgosłupem od dziecka ale im starsza ciąża tym aż mnie głowa zaczyna cisnąć na lewym boku ,takie dziwne uczucie ciężkości dostaje 😐
a śpisz z poduszką ciążową? W ogóle to super taka odciążająca na wszelkie bóle jest pozycja kolankowo-łokciowa, no wiadomo nie do spania, ale do odpoczynku po łażeniu to już tak ;)
Moja mała też się bardzo dużo rusza, ale to jest chyba taki ruchliwy okres, potem na końcówce już nie będą miały dzieciaki tyle miejsca ;) no i czuję, że w ogóle jeszcze fikołki robi a byłabym spokojniejsza jakby już tą głowę do dołu kierowała.
Ja dzisiaj dentysta i endokrynolog, właśnie siedzę w poczekalni.

a śpisz z poduszką ciążową? W ogóle to super taka odciążająca na wszelkie bóle jest pozycja kolankowo-łokciowa, no wiadomo nie do spania, ale do odpoczynku po łażeniu to już tak ;)
Moja mała też się bardzo dużo rusza, ale to jest chyba taki ruchliwy okres, potem na końcówce już nie będą miały dzieciaki tyle miejsca ;) no i czuję, że w ogóle jeszcze fikołki robi a byłabym spokojniejsza jakby już tą głowę do dołu kierowała.
Mam rogala kładę pod plecy żeby choć pół bokiem leżeć jak się kładę spać ale normalnie męczarnia dla mnie.. Noo ciekawe od tego fikania gdzie się ułożą ale jeszcze mają czasu.

Dentysta będzie w portfelu czysta 🤣

reklama
Ja mam ten progesteron besins i właśnie nie wiem czy nie za dużo teraz z magnezem będzie🤔
One inaczej działają, także nie odstawiaj magnezu. Jedyne co, to może nie bierz na raz, bo magnez generalnie się nie lubi z innymi tabletkami. Besins nie z jedzeniem, ale przeczytaj jeszcze ulotkę, bo ja go krótko brałam, więc już nie pamiętam dokładnie.

Do góry