kociamama.
Moderator
Jak to dobrze Was miecMi też polecił ktoś na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to dobrze Was miecMi też polecił ktoś na forum
I czasami się zastanawiam czy tyle ruchów to aż normalne, ale lepiej aby się ruszała niż nagle miałabym czekacNo daje daje i najwięcej prawa strona obrywa. I koło pępka aż skóra lata a mam prawie 27tyg
No też się zastanawiam bo często tak szaleje i dupą się też wypnie na prawy bok i za chwilę od nowa kopytkowo.I czasami się zastanawiam czy tyle ruchów to aż normalne, ale lepiej aby się ruszała niż nagle miałabym czekac
"prawie"... Jeszcze sporo rzeczy do kupienia i ogarnięcia. Lista nadal dlugaaaTo już jesteś prawie gotowa
U mnie jest odwrotnie, Młody kopie, kopie, kopie, a jak przykładam rękę to się uspakajaMoja też strasznie rozrabia w brzuchu, czasami tak się wypnie, kładę wtedy rękę w tym miejscu a ona mi kopniaka wtedy funduje...
O rany, ale Ci stracha napędzili.. ale lepiej w te stronie czy by takie coś przeoczyć. Odpoczywajcie dużo <3 o taaaak, Muszynianka jest najlepsza <3Uff przebadali na wszystkie strony i wszystko jest ok, szyjka jest praktycznie nie skrócona, ktg ok. Zapisali tylko magnez 6 tabletek dziennie i no spa jak będzie bardzo twardniećm Ten lekarz co mnie tam wysłał to jakiś chyba panikarz. Ale mi ulżyło ...
Ja jak śpię na lewym boku to mnie lewy pośladek boli, nie wiem czemu tak... Wtedy przerzucam się na prawą stronę, ale też po jakimś czasie pojawia się ból pośladka prawego. I tak cała noc zmieniam co jakiś czas pozycje... Mi na wznak nigdy dobrze się nie spało. Raczej pozycja pół na pół brzuch i bok...Powiem wam że te zalecenia zaleceniami co do leżenia na bokach,ale mi to centralnie coraz bardziej duszno się robi na lewym boku jak próbuję leżeć.Mlody kopie na prawo i na prawym mi lepiej ale też za chwilę bark boli no i na wznak to czuję dopiero ulgę,ale nie wiem czy młodemu wtedy nie jest na odwrot.Tez mam problemy z kręgosłupem od dziecka ale im starsza ciąża tym aż mnie głowa zaczyna cisnąć na lewym boku ,takie dziwne uczucie ciężkości dostaje