reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Moja też strasznie rozrabia w brzuchu, czasami tak się wypnie, kładę wtedy rękę w tym miejscu a ona mi kopniaka wtedy funduje... 🤣

Moja córka się tak rusza ze nawet jak jechałam na ten sor 2tygodnie temu to powiedziała lekarka „faktycznie bardzo ruchliwa ta Pani córka, nie mogę jej pomierzyć”🙈
Ona na usg nawet fikołki robiła jak waliła w ta głowice😅😅😅 mam filmik ale nie mogę go
Tu wstawić niestety 🙈🙈

Uff przebadali na wszystkie strony i wszystko jest ok, szyjka jest praktycznie nie skrócona, ktg ok. Zapisali tylko magnez 6 tabletek dziennie i no spa jak będzie bardzo twardniećm Ten lekarz co mnie tam wysłał to jakiś chyba panikarz. Ale mi ulżyło ...
O rany, ale Ci stracha napędzili.. ale lepiej w te stronie czy by takie coś przeoczyć. Odpoczywajcie dużo <3 o taaaak, Muszynianka jest najlepsza <3

Powiem wam że te zalecenia zaleceniami co do leżenia na bokach,ale mi to centralnie coraz bardziej duszno się robi na lewym boku jak próbuję leżeć.Mlody kopie na prawo i na prawym mi lepiej ale też za chwilę bark boli no i na wznak to czuję dopiero ulgę,ale nie wiem czy młodemu wtedy nie jest na odwrot.Tez mam problemy z kręgosłupem od dziecka ale im starsza ciąża tym aż mnie głowa zaczyna cisnąć na lewym boku ,takie dziwne uczucie ciężkości dostaje 😐

reklama
Powiem wam że te zalecenia zaleceniami co do leżenia na bokach,ale mi to centralnie coraz bardziej duszno się robi na lewym boku jak próbuję leżeć.Mlody kopie na prawo i na prawym mi lepiej ale też za chwilę bark boli no i na wznak to czuję dopiero ulgę,ale nie wiem czy młodemu wtedy nie jest na odwrot.Tez mam problemy z kręgosłupem od dziecka ale im starsza ciąża tym aż mnie głowa zaczyna cisnąć na lewym boku ,takie dziwne uczucie ciężkości dostaje 😐
Ja jak śpię na lewym boku to mnie lewy pośladek boli, nie wiem czemu tak... Wtedy przerzucam się na prawą stronę, ale też po jakimś czasie pojawia się ból pośladka prawego. I tak cała noc zmieniam co jakiś czas pozycje... Mi na wznak nigdy dobrze się nie spało. Raczej pozycja pół na pół brzuch i bok... 😀

Do góry