olala25
Fanka BB :)
oj tak, słyszałam, że te bugaboo są super, ale jeśli już to muszę poszukać czegoś tańszego i też uzywanego w domu już mam 3 wózki, po podwórku to raczej starszaki będą biegać a młoda w gondoli, a że mieszkamy na wsi to i tak do przedszkola czy sklepu raczej jeździmy samochodem. Ale fajnie byłoby mieć opcję pójścia na spacer z dwójką w wózku, trzecie u nogi, bo z dwójką luzem i wózkiem to będzie ciężko, rąk mi zabraknie chociaż ja też się lubię, z chustą, więc jakby co to będę nosić, bo też te dzieciaki różnie się lubią z wózkami.Ten nasz bugaboo może być wózkiem rok po roku. Wpisz sobie bugaboo donkey duo. Wydaje się, że jest super. Lekki, składa się do małych rozmiarów, może robić za wózek pojedynczy i podwójny ( czyli można go zwezic i wtedy oprócz np. gondoli masz koszyk na zakupy). Ceny nowych powalają ok. 8tys, ale jest sporo używanych. Spacerowka może być i przodem i tyłem do kierunku jazdy. My zamówiliśmy z toucan Twin używany.
Ja w poprzednich ciążach nie miałam KTG, dopiero w szpitalu, ale jak ktoś ma jakieś ryzyka to wiadomo, że będzie wcześniej a też niektórzy lekarze po prostu lubią zlecać na końcówce. Po 30. tygodniu tylko były trochę częstsze wizyty, co 3 tygodnie