reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu🤦🏼‍♀️ Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty😄 byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac😅
Ja się dziś wycwaniłam i zrobiłam chłodnik. Gotowałam do niego tylko ziemniaczki. Jeszcze miałam pulpety na drugie z wczoraj to też tylko odgrzewanko ale jeść mi się tego w ogóle nie chciało. Chłodnik wszedł, pulpety na siłę.

reklama
Ale ambitne dania w upały robicie, ja dzisiaj szybkie leczo ;)
Ja też tu trochę "nielegalnie", bo termin z OM mam na 20.09, ale z USG (i z moich obliczeń też) na 3.10 i z tego liczymy z lekarzem tygodnie. Mam nadzieję, że urodzę na koniec września, bo pewnie w tym terminie 3.10 to już będą chcieli od razu w szpitalu wywoływać.
Co do wieku to ja w miarę młoda matka, bo ma być trójka dzieci przed trzydziestką 🙂 30 lat kończę w listopadzie

Jestem po polowkowych :) chłopak 465g a dziewczynka 440g, zdrowe i śliczne 🥰
moja Malutka wazy 496g,dzisiaj 22i5dni 🙈🙈🙈
Ale ambitne dania w upały robicie, ja dzisiaj szybkie leczo ;)
Ja też tu trochę "nielegalnie", bo termin z OM mam na 20.09, ale z USG (i z moich obliczeń też) na 3.10 i z tego liczymy z lekarzem tygodnie. Mam nadzieję, że urodzę na koniec września, bo pewnie w tym terminie 3.10 to już będą chcieli od razu w szpitalu wywoływać.
Co do wieku to ja w miarę młoda matka, bo ma być trójka dzieci przed trzydziestką 🙂 30 lat kończę w listopadzie
ja 29 w lipcu i drugie dziecko i Na tym kończę 🙃🙃🙃
I tak zawsze chciałam jedno
Dziecko a tutaj wyszło jak wyszło 🙈🙈🙈🤪🤪🤪

Dziewczyny, a macie może do polecenia jakieś fajne balsamy do brzucha/piersi?
Testuje aktualnie samarite, ale jest dość drogie i nie zachwyciło mnie - myslalam ze będzie bardziej wydajne. Szukam czegoś nowego😍🙈

Dziewczyny, a macie może do polecenia jakieś fajne balsamy do brzucha/piersi?
Testuje aktualnie samarite, ale jest dość drogie i nie zachwyciło mnie - myslalam ze będzie bardziej wydajne. Szukam czegoś nowego😍🙈
Ja używam Tołpa mum, czy jakoś tak. Jeden balsam antycellulit to biorę na uda i pośladki a drugi taki krem bardziej na brzuch i piersi Podoba mi się zapach i konsystencja. Wszelkie oliwki jakoś mi nie pasują, czuję się uklejona po tym. Jak na razie nie mam żadnych rozstępów i skóra fajnie nawilżona, ale z tymi rozstępami to chyba bardziej sprawa genetyczna i predyspozycji niż tych balsamów. Moja mam twierdziła że nie miała w żadnej ciąży i moja siostra też nie miała. Mam nadzieję, że mnie geny też pomogą 😉

reklama
Ja używam Tołpa mum, czy jakoś tak. Jeden balsam antycellulit to biorę na uda i pośladki a drugi taki krem bardziej na brzuch i piersi Podoba mi się zapach i konsystencja. Wszelkie oliwki jakoś mi nie pasują, czuję się uklejona po tym. Jak na razie nie mam żadnych rozstępów i skóra fajnie nawilżona, ale z tymi rozstępami to chyba bardziej sprawa genetyczna i predyspozycji niż tych balsamów. Moja mam twierdziła że nie miała w żadnej ciąży i moja siostra też nie miała. Mam nadzieję, że mnie geny też pomogą 😉
Ja bio oil stosuje na brzuch i piersi i tak pewnie nic nie da ..bo skóra i tak się swoimi prawami rzadzi heh

Do góry