reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie 20.10. 🙂 i 38 zim na zmną🙂 Maluch prawie najmłodszy, a ja jeśli nie najstarsza, to najstarsza pierworódka już pewnie tak🙂
Ja po ponad dwunastu latach przerwy też się czuję jak pierworódka a wiek urodzę przed swoimi 36 urodzinami,będzie z tego samego miesiąca mam nadzieję ze planowo przyjdzie na świat.

reklama
Ja dziś w kuchni miałam ze sto stopni na czterech gotowałam na sałatkę i na krokiety,a przy staniu przy naleśnikach myślałam że zdechnę ...zrobiłam ale jeść to mi się zabardzo niechce..
Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu🤦🏼‍♀️ Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty😄 byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac😅

Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu🤦🏼‍♀️ Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty😄 byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac😅
Ja codzien przy garach a potem mi się już nic więcej niechce robić...okna mnie wołają ale udaje że ich nie słyszę,lekarz kazał się oszczędzać ale jak sama nie zrobię to się same nie zrobią..

Ja się dziś wycwaniłam i zrobiłam chłodnik. Gotowałam do niego tylko ziemniaczki. Jeszcze miałam pulpety na drugie z wczoraj to też tylko odgrzewanko ale jeść mi się tego w ogóle nie chciało. Chłodnik wszedł, pulpety na siłę.

Ale ambitne dania w upały robicie, ja dzisiaj szybkie leczo ;)
Ja też tu trochę "nielegalnie", bo termin z OM mam na 20.09, ale z USG (i z moich obliczeń też) na 3.10 i z tego liczymy z lekarzem tygodnie. Mam nadzieję, że urodzę na koniec września, bo pewnie w tym terminie 3.10 to już będą chcieli od razu w szpitalu wywoływać.
Co do wieku to ja w miarę młoda matka, bo ma być trójka dzieci przed trzydziestką 🙂 30 lat kończę w listopadzie

reklama
Do góry