Ja po ponad dwunastu latach przerwy też się czuję jak pierworódka a wiek urodzę przed swoimi 36 urodzinami,będzie z tego samego miesiąca mam nadzieję ze planowo przyjdzie na świat.U mnie 20.10. i 38 zim na zmną Maluch prawie najmłodszy, a ja jeśli nie najstarsza, to najstarsza pierworódka już pewnie tak
reklama
kociamama.
Moderator
Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabieracJa dziś w kuchni miałam ze sto stopni na czterech gotowałam na sałatkę i na krokiety,a przy staniu przy naleśnikach myślałam że zdechnę ...zrobiłam ale jeść to mi się zabardzo niechce..
Ja codzien przy garach a potem mi się już nic więcej niechce robić...okna mnie wołają ale udaje że ich nie słyszę,lekarz kazał się oszczędzać ale jak sama nie zrobię to się same nie zrobią..Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac
Anulka4247
Fanka BB :)
Ja się dziś wycwaniłam i zrobiłam chłodnik. Gotowałam do niego tylko ziemniaczki. Jeszcze miałam pulpety na drugie z wczoraj to też tylko odgrzewanko ale jeść mi się tego w ogóle nie chciało. Chłodnik wszedł, pulpety na siłę.Mi cos na mozg padlo i postanowilam dzis zrobic pierwsze pierogi w zyciu Myslalam, ze sama sie ugotuje w tej kuchni, jak maz wrocil z pracy to sie przerazil bo taka czerwona bylam i sam sie zabral do roboty byly przepyszne ale do tej pory nie wiem co mnie podkusilo, zeby w taki upal sie za to zabierac
AniaMamax3❤❤❤
Urodziłam córkę 20.10U mnie 20.10. i 38 zim na zmną Maluch prawie najmłodszy, a ja jeśli nie najstarsza, to najstarsza pierworódka już pewnie tak
olala25
Ale ambitne dania w upały robicie, ja dzisiaj szybkie leczo
Ja też tu trochę "nielegalnie", bo termin z OM mam na 20.09, ale z USG (i z moich obliczeń też) na 3.10 i z tego liczymy z lekarzem tygodnie. Mam nadzieję, że urodzę na koniec września, bo pewnie w tym terminie 3.10 to już będą chcieli od razu w szpitalu wywoływać.
Co do wieku to ja w miarę młoda matka, bo ma być trójka dzieci przed trzydziestką 30 lat kończę w listopadzie
Ja też tu trochę "nielegalnie", bo termin z OM mam na 20.09, ale z USG (i z moich obliczeń też) na 3.10 i z tego liczymy z lekarzem tygodnie. Mam nadzieję, że urodzę na koniec września, bo pewnie w tym terminie 3.10 to już będą chcieli od razu w szpitalu wywoływać.
Co do wieku to ja w miarę młoda matka, bo ma być trójka dzieci przed trzydziestką 30 lat kończę w listopadzie
Super a wagowo też sporawe jak pojedyncze a tu bliźniakiJestem po polowkowych chłopak 465g a dziewczynka 440g, zdrowe i śliczne
kaha216
Moderator
też tak pomyślałamSuper a wagowo też sporawe jak pojedyncze a tu bliźniaki
reklama
Klopsyteż tak pomyślałam