reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie cera ok, ale zawsze w lecie jest lepiej. Włosy w ciąży uwielbiam, mogę myć prawie raz na tydzień :D za to we wrześniu planuję podciąć, bo potem w połogu jest tragedia, no i brak czasu i chęci na mycie i suszenie. Wlosy na nogach chyba bez zmian, za to od czasu pierwszej ciąży pojawiają mi się niechciane włoski np. na twarzy. Ja cały czas od 2017 jestem albo w ciąży albo kp, więc ciekawa jestem czy jak już kiedys skończę ten cykl to mi się to unormuje.
Co do badań to ja na każdą wizytę co 4 tygodnie mocz i morfologię, do tego co drugą wizytę TSH i FT4, bo biorę Euthyrox. Teraz kolejną wizytę mam w 29. tygodniu a potem już pewnie będą co 3 tygodnie. Wszystkie te obowiązkowe badania w ciąży mam już zrobione, został aby wymaz GBS na koniec ;)

reklama
U mnie cera ok, ale zawsze w lecie jest lepiej. Włosy w ciąży uwielbiam, mogę myć prawie raz na tydzień :D za to we wrześniu planuję podciąć, bo potem w połogu jest tragedia, no i brak czasu i chęci na mycie i suszenie. Wlosy na nogach chyba bez zmian, za to od czasu pierwszej ciąży pojawiają mi się niechciane włoski np. na twarzy. Ja cały czas od 2017 jestem albo w ciąży albo kp, więc ciekawa jestem czy jak już kiedys skończę ten cykl to mi się to unormuje.
Co do badań to ja na każdą wizytę co 4 tygodnie mocz i morfologię, do tego co drugą wizytę TSH i FT4, bo biorę Euthyrox. Teraz kolejną wizytę mam w 29. tygodniu a potem już pewnie będą co 3 tygodnie. Wszystkie te obowiązkowe badania w ciąży mam już zrobione, został aby wymaz GBS na koniec ;)
Ja mam fryzjera jutro🙂

Mi też więcej na twarzy i dłoniach się pojawiło,dobrze że choć jasne. To podziwiam 5lat w sumie ,masz mocny organizm 😁

U mnie cera też się poprawiła 😁 a nogi też można powiedzieć że włoski tak szybko nie rosną... Jedynie zastanawia mnie czy zawsze miałam tyle włosków na brzuchu, teraz jak mi brzuch wywaliło to dopiero je zauważyłam, jak ściągnę bluzkę to czasami się nawet elektryzują i wyglada to dość śmiesznie 🙈🤣🤣

Dziewczyny ale ile macie kg na + w polowie ciazy?
U mnie 21tydz i dzis waga pokazala +niecale 4kg.
O 14 mam wizyte u lekarza i nie wiem czy sie nastawiac na opierdziel czy jest ok😂

reklama
Do góry