olala25
Fanka BB :)
U mnie cera ok, ale zawsze w lecie jest lepiej. Włosy w ciąży uwielbiam, mogę myć prawie raz na tydzień za to we wrześniu planuję podciąć, bo potem w połogu jest tragedia, no i brak czasu i chęci na mycie i suszenie. Wlosy na nogach chyba bez zmian, za to od czasu pierwszej ciąży pojawiają mi się niechciane włoski np. na twarzy. Ja cały czas od 2017 jestem albo w ciąży albo kp, więc ciekawa jestem czy jak już kiedys skończę ten cykl to mi się to unormuje.
Co do badań to ja na każdą wizytę co 4 tygodnie mocz i morfologię, do tego co drugą wizytę TSH i FT4, bo biorę Euthyrox. Teraz kolejną wizytę mam w 29. tygodniu a potem już pewnie będą co 3 tygodnie. Wszystkie te obowiązkowe badania w ciąży mam już zrobione, został aby wymaz GBS na koniec
Co do badań to ja na każdą wizytę co 4 tygodnie mocz i morfologię, do tego co drugą wizytę TSH i FT4, bo biorę Euthyrox. Teraz kolejną wizytę mam w 29. tygodniu a potem już pewnie będą co 3 tygodnie. Wszystkie te obowiązkowe badania w ciąży mam już zrobione, został aby wymaz GBS na koniec