reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja się nastawiam na krzywą na koniec przyszłego tygodnia:-) a wiecie może, czy za jednym zamachem mogę zrobić od razu morfologię, toxo i parę innych, czy padnę z wrażenia? :-)
tak, zrób od razu, szkoda żył na wkluwanie się za kilka dni. Pierwsze pobranie jest na czczo, pani po prostu pobierze do większej liczby probówek. Na noc przed krzywa i rano po wstaniu napij się sporo wody.

reklama
Dziewczyny! Macie coś do polecenie na „zimno”? Dopadło mnie cholerstwo a w domu mam plastry Heviran Comfrot i nie wiem czy mogę je sobie na to ustrojstwo nakleić bo w tym internecie nic nie ma… miałyście jakieś przypadłości z „zimnem”? Co stosowalyscie? Tabletek sama nie wezme…

Dziewczyny! Macie coś do polecenie na „zimno”? Dopadło mnie cholerstwo a w domu mam plastry Heviran Comfrot i nie wiem czy mogę je sobie na to ustrojstwo nakleić bo w tym internecie nic nie ma… miałyście jakieś przypadłości z „zimnem”? Co stosowalyscie? Tabletek sama nie wezme…
Tonisan H. W aptece dostałam informację że jest OK.

Ja mam krzywą 8 lipca, potem wizyta u gin, a potem wyjazd na tydzień nad morze, więc mam nadzieję, że mi wyjdzie dobrze, bo nawet przed wyjazdem nie zdążę się umówić do diabetologa :/ Ani z glukometru ani z krwi zawsze miałam średnio 86 na czczo. Odstawiałam całkiem słodycze i fast foody kilka tygodni temu, jem o stałych godzinach, ale jem sporo owoców. No i wiek 35 lat też może zrobić swoje :p Także jestem bardzo ciekawa tego wyniku.

Jeszcze niedawno pisalam, że mam mały brzuch, a dziś klientka spytała na kiedy mam termin. Na moja odwiedź, że październik/listopad zrobiła głośne ojej :D policzyła, że jeszcze 4 miesiące i wyraziła głębokie współczucie 😂
Prawda jest taka, że jak rano wstaje to wyglądam jeszcze jak człowiek, ale koło 13 zaczyna mi brzuch wywalać ( po prostu dochodzi jedzonko) i aż ciężko mi się oddycha. Mięśnie nadal trzymają, nie chce mi się rozejść kresa i dzieciaki uderzają głowami w mój żołądek 😅
Jaka ja jestem szczęśliwa :)

No i jestem po 🥰 dziewczynka na 100%, wszystko dobrze, łożysko się podniosło, wszystkie parametry w normie. Mega się ciesze 🥰 dzisiaj 21+4 waży 406g, termin na 28 pazdziernika się potwierdził.

Załączniki

• IMG-20220621-WA0003.jpeg
    IMG-20220621-WA0003.jpeg
    656,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry