Nie widzę zdjęcia ,ale też mi się stożek robi.Nie, tak jeszcze żaden bol nie dotarł na szczęście ale wiecie co zauważyłam, jak wstaję z pozycji leżącej i napisami mięśnie brzucha to robi mi się taki okropny stożkowaty, przesyłam sam środek...wiecie o co mi chodzi?? Ma ktoś też tak?
reklama
tez to mam, to rozejście kresy białej. Jak w takiej pozycji jak do robienia brzuszka położysz palce na środku pod pępkiem to wyczujesz taka przerwęNie, tak jeszcze żaden bol nie dotarł na szczęście ale wiecie co zauważyłam, jak wstaję z pozycji leżącej i napisami mięśnie brzucha to robi mi się taki okropny stożkowaty, przesyłam sam środek...wiecie o co mi chodzi?? Ma ktoś też tak?
Olafasola1990
Fanka BB :)
Mi tez się robi lekki, ale to normalne. Później to wraca do normy. Nie ma co się dziewczyny dziwić: dzieci nam rosną to i my rośniemy ostatnio mam schize na punkcie toksoplazmozy Sprzątałam kupę bo coś narobiło mi przed przyczepa kempingowa i woreczek mi się rozerwał. Dotknęłam TO niestety kciukiem! Poleciałam umyć ręce mydłem, ale później zaczęłam patrzeć, ze mam otarcie przy dole paznokcie przy skórce, ale ta kupa dotknęła opuszka a nic nie wlazło pod paznokcia… ja taka durna jestem, ale wszystko powinno być Ok? Bo z tego co wiem to musiałabym coś zjeść brudnymi rękami np. Po sprzątaniu kuwety albo surowe mięso (którego nawet bez ciąży nie tknę…)Nie widzę zdjęcia ,ale też mi się stożek robi.
O nie Ola Ty schizolcu nie stresuj się już, oficjalny zakazMi tez się robi lekki, ale to normalne. Później to wraca do normy. Nie ma co się dziewczyny dziwić: dzieci nam rosną to i my rośniemy ostatnio mam schize na punkcie toksoplazmozy Sprzątałam kupę bo coś narobiło mi przed przyczepa kempingowa i woreczek mi się rozerwał. Dotknęłam TO niestety kciukiem! Poleciałam umyć ręce mydłem, ale później zaczęłam patrzeć, ze mam otarcie przy dole paznokcie przy skórce, ale ta kupa dotknęła opuszka a nic nie wlazło pod paznokcia… ja taka durna jestem, ale wszystko powinno być Ok? Bo z tego co wiem to musiałabym coś zjeść brudnymi rękami np. Po sprzątaniu kuwety albo surowe mięso (którego nawet bez ciąży nie tknę…)
Musiałaby ta kupa leżeć dzień na słońcu, a Ty po pomaczaniu palca w kupie musiałabyś go oblizac
crainte
Taka prawdaO nie Ola Ty schizolcu nie stresuj się już, oficjalny zakaz
Musiałaby ta kupa leżeć dzień na słońcu, a Ty po pomaczaniu palca w kupie musiałabyś go oblizac
kociamama.
Moderator
Jej dziewczyny, ja dzis jestem taka nieznosna.. wszystko mnie drazni, nie moge sie na niczym skupic..
Jutro z rana czeka mnie pobranie krwi a potem usg polowkowe i to chyba przez to. Stresuje sie i przy okazji wszystko mnie denerwuje
Jutro z rana czeka mnie pobranie krwi a potem usg polowkowe i to chyba przez to. Stresuje sie i przy okazji wszystko mnie denerwuje
Zazdroszcze, że już jutro masz połówkowe. Ja dopiero za tydzień, a tak chciałabym mieć to już za sobą.Jej dziewczyny, ja dzis jestem taka nieznosna.. wszystko mnie drazni, nie moge sie na niczym skupic..
Dostałam dziś trochę rzeczy po córce koleżanki i tak mi dziwnie jak przechodząc do sypialni widzę kątem oka kołyskę w pokoju obok
kociamama.
Moderator
Ja tak samo zazdroscilam wszystkim dziewczynom jak sie tu co chwile chwalily, ze sa juz po a ja musialam jeszcze tyle czekac mam wrazenie, ze czym blizej tym bardziej mi sie dluzy. Chcialabym juz miec to za soba, stresuje sie, a dzisiejszy dzien wcale nie ulatwialZazdroszcze, że już jutro masz połówkowe. Ja dopiero za tydzień, a tak chciałabym mieć to już za sobą.
Dostałam dziś trochę rzeczy po córce koleżanki i tak mi dziwnie jak przechodząc do sypialni widzę kątem oka kołyskę w pokoju obok
olala25
mnie też mięśnie brzucha nie bolą. A co do tego rozejścia, czyli stożkowatego brzucha to naucz się wstawać przez bok, czyli przekręcasz się na bok i dopiero odpychasz ręką i wstajesz to rozejście będzie nam towarzyszyło przed ciążą i po ciąży, a wstawanie takie "normalne" zwiększa ciśnienie w brzuchu i pogarsza sprawę. Najgorzej po porodzie, bo często wstaje się z maluszkiem i wtedy już nie jest tak łatwo wstać bokiem.Nie, tak jeszcze żaden bol nie dotarł na szczęście ale wiecie co zauważyłam, jak wstaję z pozycji leżącej i napisami mięśnie brzucha to robi mi się taki okropny stożkowaty, przesyłam sam środek...wiecie o co mi chodzi?? Ma ktoś też tak?
Ja dzisiaj popołudniu idę do lekarza, pewnie mi powie, że dużo przytyłam, nie wiem ile wyjdzie u niego na wadze, ale pewnie 2-3 kg, a zawsze kręcił nosem na taki miesięczny przyrost jem chyba w miarę normalnie, ale tak sobie myślę, żeby w przyszłym miesiącu jeść więcej warzyw i ćwiczyć regularnie
reklama
Anulka4247
Ja wczoraj miałam chyba ten skurcz przepowiadający. Dopiero dostalam schizy. Jestem na wakacajch i trochę wczoraj pozwiedzałam na nogach. Wieczorem leżę już sobie na łóżku a tu nagle takie uczucie jakby mnie ktoś od środka wałkiem do ciasta wałkował od dołu do góry. Bardzo dziwne odczucie. Miałyście to już?