Ja też przed każdym podglądem dzieciny mam stres. Powodzenia i daj znać poJa dziś mam i nie powiem, stresuje się nimi od wczoraj
reklama
kaha216
Moderator
ja dopiero 21 czerwca dawaj znać jak tam po!Hej dziewczyny wszystkie już połówkowe macie za sobą ? Jeżeli nie to trzymam kciuki
Dzięki W mojej przychodni, do której jestem zapisana (ale i tak tam nie chodzę, bo od lat mam pakiet Medicover) jest położna, ale tak jak dziewczyny pisały, najpierw zacznę chodzić do szkoły rodzenia, potem się ewentualnie zorientuję, czy ta z przychodni mogłaby "wziąć w opiekę" mnie i dziecko.często jest położna w Twojej przychodni rodzinnej. Ja na przykład trafiłam na świetna położna w mojej przychodni, więc możesz zadzwonić i zapytać w swojej przychodni
miętowa25
Fanka BB :)
polowkowe 21.06 ? Ja kolejne mam wtedy a też stres juz się zaczalja dopiero 21 czerwca dawaj znać jak tam po!
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Jak się czujecie w nocy? Śpicie normalnie? Od kilku dni przeżywam koszmar, w nocy nie mogę przekręcić się z boku na bok, nawet lekkie podniesienie nogi powoduje ból. Masakrycznie bolą mnie biodra . Kilka dni temu przyjaciółka która jest 7 miesiącu ciąży opowiadała mi że starsznie bolą ją biodra i w tym samym czasie mnie również zaczęły boleć. Tyle że ona jest w ciąży dłużej o dwa miesiące niż ja i ma większy brzuch...
W dzień chodzę jak kaczka, kołysze się z boku na bok. Jestem załamana, myślałam że takie bolesci będą w ostatnich miesiącach ciąży.
W dzień chodzę jak kaczka, kołysze się z boku na bok. Jestem załamana, myślałam że takie bolesci będą w ostatnich miesiącach ciąży.
Olafasola1990
Oj mi tez od przedwczoraj dają znać pachwiny i trochę pobolewa mnie łono przy przewracaniu. Obecnie 23tc. Zastanawiam się czy tak powinno być, ale zdaje sobie sprawę, ze dziecko teraz szybko rośnie i wszystko się rozciąga, łącznie z naszymi miednicamiJak się czujecie w nocy? Śpicie normalnie? Od kilku dni przeżywam koszmar, w nocy nie mogę przekręcić się z boku na bok, nawet lekkie podniesienie nogi powoduje ból. Masakrycznie bolą mnie biodra . Kilka dni temu przyjaciółka która jest 7 miesiącu ciąży opowiadała mi że starsznie bolą ją biodra i w tym samym czasie mnie również zaczęły boleć. Tyle że ona jest w ciąży dłużej o dwa miesiące niż ja i ma większy brzuch...
Alkaa
U mnie ok, chociaż ostatnio mam tak że się budzę na siku i tak bardzo mi się chce ze nie mogę się nawet wyprostować z bólu i biegnę do łazienki może wybierz się do fizjo? Może zaleci Ci jakieś ćwiczonka żeby Ci się lepiej żyło, bo jeszcze trochę przed nami do końcaJak się czujecie w nocy? Śpicie normalnie? Od kilku dni przeżywam koszmar, w nocy nie mogę przekręcić się z boku na bok, nawet lekkie podniesienie nogi powoduje ból. Masakrycznie bolą mnie biodra . Kilka dni temu przyjaciółka która jest 7 miesiącu ciąży opowiadała mi że starsznie bolą ją biodra i w tym samym czasie mnie również zaczęły boleć. Tyle że ona jest w ciąży dłużej o dwa miesiące niż ja i ma większy brzuch...
Alkaa
Taaaak, 1 czerwca w dzień dziecka wszystko ok, ale no stresik był jak zawsze a czy jest tu któraś z niedoczynnością tarczycy?? Ja generalnie już przed ciąża zażywałam eythyrox i mój poziom tsh żebym się czuła dobrze (psychicznie) musiałam utrzymywać poniżej 1. Teraz w 2 trymestrze wzrósł do 1.5 i nonjest dobrze, taki ma być, ale czuję psychicznie że zaczynam źle się czuć...myślicie że to kwestia tsh czy może po prostu ciąży?? Ja to trochę wiąże z tsh bo przed jak mi się tylko podnosil poziom to właśnie miałam taki natłok myśli, zamartwiałam się wszystkim, że sobie nie poradzę z czymś, no masakra i teraz też się zaczynam tak czućHej dziewczyny wszystkie już połówkowe macie za sobą ? Jeżeli nie to trzymam kciuki
kociamama.
Moderator
Ja mam 20.06 takze lacze sie w bolu, juz bym chciala miec to za sobaja dopiero 21 czerwca dawaj znać jak tam po!
reklama
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
U mnie ok, chociaż ostatnio mam tak że się budzę na siku i tak bardzo mi się chce ze nie mogę się nawet wyprostować z bólu i biegnę do łazienki może wybierz się do fizjo? Może zaleci Ci jakieś ćwiczonka żeby Ci się lepiej żyło, bo jeszcze trochę przed nami do końca
Chyba tak zrobię bo wiem że ciężko będzie dotrwać do końca ciąży