reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Powiesz fryzjerce, że jesteś w ciąży i krzywdy Wam na pewno nie zrobi. Nie sądzę, żeby w salonach były jeszcze farby z amoniakiem, a o to przed laty chodziło.
Powiedziałam, ze na w ciąży dlatego jak farbowala to nie dojeżdżała do skory głowy. Najbardziej mi jednak chodzi o te wszystkie zapachy 🤷🏼‍♀️

reklama
Dziewczyny, jak planujecie rodzic, SN czy CC? 😉 U mnie pierwsza ciąża i chciałabym naturalnie a mama i ciocia dziś na mnie siadły że głupia jestem żeby cesarkę załatwić sobie. A u was jak doświadczenia? Albo jakie nastawienie jest w tym temacie?

U mnie też pierwsza więc mogę jedynie o planach powiedziec - chcialabym naturalnie, choćby z ciekawości żeby znać ten ból 😂😂 więc jak tylko będę mogła to naturalnie :)
Ja właśnie też bym chciała spróbować 😉 najwyżej przy kolejnym będę wiedzieć co wybrać 🤣
U mnie ginekolog już pytał jak bym chciała rodzic to mu mówiłam że nastawiam się na naturalny poród.

Dziewczyny, jak planujecie rodzic, SN czy CC? 😉 U mnie pierwsza ciąża i chciałabym naturalnie a mama i ciocia dziś na mnie siadły że głupia jestem żeby cesarkę załatwić sobie. A u was jak doświadczenia? Albo jakie nastawienie jest w tym temacie?

Jeśli tylko się da to SN, mam za sobą 2xSN i szybko dochodziłam do siebie :) wiadomo, że nie jest to najprostsza rzecz w życiu 😂 ale jeśli nie ma przeciwwskazań to moim zdaniem warto spróbować SN 😊

Ja tez chciałabym naturalnie i najlepiej bez wywołania, wtedy wszystko jest tak jak powinno być i dziecko sobie samo wybiera porę wtedy kiedy jest gotowe :)

Ja rodziłam sn i mnie nacieli, lepiej ode mnie chodziły dziewczyny po cesarce.Ale też mam nadzieję że będę sn rodzic.

Ja planuję zrobić tak, jak zaleci lekarz🙂 Jeśli nie ma przeciwskazań, to SN, bo z wielu powodów jest moim zdaniem korzystniejszy dla.dziecka.

Pierwszy miałam naturalny, samo się zaczęło i mam nadzieję że tym razem też mi się tak uda, chociaż teraz mam cukrzycę więc niewiadomo jak to będzie. Jakoś teraz bardziej się boję niż za pierwszym razem.

reklama
Ja też mam cukrzycę, ale liczę na szczęśliwe rozwiązanie, bez wywoływania. Mam nadzieję że dojdzie do skutku poród SN. 😉

Do góry