W 38, udało mi się donosić a Ty?też poprzednia ciążę w 2018 leżałam :/ W którym tygodniu urodziłaś córkę?
reklama
aspekt
Fanka BB :)
34 ale na szczęście nie było większych konsekwencji poza przedłużonym pobytem na oionie.W 38, udało mi się donosić a Ty?
Mój jest kompletnie zielony, nie wie co jest potrzebne dziecku Wózek fotelik, kocyki, dodatki mamy po siostrze. Z większych rzeczy zostaje nam łóżeczko.A ja mam pytanie z innej beczki czy Wasi partnerzy "angażują" się w np. w kompletowaniu
wyprawki, pomagają wam, w ciąży.
Powili trzeba się rozglądać
A muszę przyznać, że obawiałam się trochę jak to będzie. Bo mój to niby chciał dziecka ale może Jeszcze nie teraz, a jak już się trafiło to naprawdę nie mogę ma niego złego słowa powiedzieć Jest bardzo opiekuńczy, wszystkim się zajmie, posprząta. I co najważniejsze widać, że się cieszy
Dara34
Zaciekawiona BB
Tematy otwarte w każdej zakładce. Mało kto przechodzi ciążę bez problemów. Gdyby tak było pewnie temat otwarty ciągle byłby aktualizowany
Dara34
Zaciekawiona BB
Ja jeszcze nic w temacie wyprawki nie jestem. Jest jeszcze czas. Pewnie ruszę się po wakacjach albo w sierpniu. Puki co jestem "leżąca" i jakoś wyprawka mi nie wchodzi do głowy.A muszę przyznać, że obawiałam się trochę jak to będzie. Bo mój to niby chciał dziecka ale może Jeszcze nie teraz, a jak już się trafiło to naprawdę nie mogę ma niego złego słowa powiedzieć Jest bardzo opiekuńczy, wszystkim się zajmie, posprząta. I co najważniejsze widać, że się cieszy
Dara34
Zaciekawiona BB
Mąż czeka na mnie. Ja zacznę myśleć to on też.Ja jeszcze nic w temacie wyprawki nie jestem. Jest jeszcze czas. Pewnie ruszę się po wakacjach albo w sierpniu. Puki co jestem "leżąca" i jakoś wyprawka mi nie wchodzi do głowy.
A co się dzieje?Ja jeszcze nic w temacie wyprawki nie jestem. Jest jeszcze czas. Pewnie ruszę się po wakacjach albo w sierpniu. Puki co jestem "leżąca" i jakoś wyprawka mi nie wchodzi do głowy.
Dara34
Zaciekawiona BB
Dług by pisać. Nawet nie chce mi się rozwijać teraz tego wątku.A co się dzieje?
reklama
Rozumiem, odpoczywaj, dużo zdrówka dla was.Dług by pisać. Nawet nie chce mi się rozwijać teraz tego wątku.