mrsmiki_94
Fanka BB :)
Jeny.. zrobiłam dzis naleśniki z owocami i bita śmietana.. niewiele zabrakło a po śmietanie puściłabym pawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam podobne myśli, w 10 TC dowiedziałam się że już nie biję, zatrzymało się na 6 TC, musiało przestać bic zaraz po wizycie, na której było na bank. I te 3 tyg. Chodziłam i myślałam że wszytsko ok , najgorsze że z dnia na dzień przestałam mieć objawy, nadal sądziłam że wszytsko ok. 3 dni przed wizytą u swojego gina zaczęłam plamić ( miałam też krwiaka) byłam pewna że to on, i pojechałam do szpitala a tam USG i krwiaka brak, ale serduszko też już nie biło. Mnie teraz też wogóle brzuch nie boli, czuje piersi przy dotyku, mam takiego kapcia w buzi, brak mdłości od kilku dni. Choć w głębi duszy czuje cały czas że jest ok@mrsmiki_94 ja ostatnio kaszlałam ponad tydzień ale to już strasznie, myślałam że się uduszę a kilka razy nawet zwymiotowałam od tego kaszlu :/ zaczęłam się martwić czy nie uśmierciłam dziecka przez swoją chorobę, wczoraj czytałam internety czy poronienie zawsze boli, jakie są objawy, mam chore myśli, tymbardziej ze pójdę znów w 11 tyg tak jak ostatnio dowiedziałam się o poronieniu i tak mnie to stresuje ze nie wiem :/ tylko wtedy i bolały mnie żyły w nogach, bolał mnie mocno brzuch w tamtej ciąży, a w tej nie czuje tej ciąży w ogóle, zero objawów wiec jak z pierwszą ciąża gdzie wszystko było super. To mnie podnosi trochę na duchu ,że jednak jest dobrze, ale stresuje mnie to ze mogłam ta chorba i kaszlem zaszkodzić i mam teraz przez to zryty beret a do 4 kwietnia daleko
Może być niezadowolony i Ci to pokaże. Zresztą zobaczysz mogę na prywatnym Ci opisać jaka ja miałam z nim akcje w ciążyserio? W sensie jaka wojna ?
Ja i tak mam jeszcze support ze strony kliniki. On już radził schodzić z luteiny, ja powiedziałam że się boję więc dla mojego spokoju wpisał receptę. Zobaczymy jak zareaguje jak mu powiem, że w czasie jego urlopu miałam konsultacje z lekarzem z kliniki odnosnie proga
proszę. Bo aż mnie trochę zestresowalasMoże być niezadowolony i Ci to pokaże. Zresztą zobaczysz mogę na prywatnym Ci opisać jaka ja miałam z nim akcje w ciąży
mam nadzieję, że nie będę miala złych doświadczeń z NimMoże być niezadowolony i Ci to pokaże. Zresztą zobaczysz mogę na prywatnym Ci opisać jaka ja miałam z nim akcje w ciąży
Ja właśnie jem chipsy bo dzisiaj mi nic nie wchodzi. Uratowały mnie przed bełtem. Jeju jaki dzisiaj jest kiepski dzień z tymi mdlosciamiJeny.. zrobiłam dzis naleśniki z owocami i bita śmietana.. niewiele zabrakło a po śmietanie puściłabym pawia