reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

oj i ja dziś mam taki dzień. W sumie to od wczoraj, a już w sobotę się „pochwalilam” że nudności mnie ominęły. To mi doszły wymioty i biegunka. Dziś zostałam w domu, bo jak mnie łapią wymioty to ledwo dobiegam do łazienki. A najgorzej jak poczuje gdzieś jakiś zapach: mięso, cebule itp…
mam identycznie !!!! Nawet na sama myśl o wyżej wymienionych zaczyna mnie mdlic !!!
Mi pomaga troszeczkę posmarowania vic vaporub pod nos 👍💪

reklama
Magalenams to apetyt z rana dopisywal 😁
Mi z corka na drugim (i ostatnim w UK USG) kobitka powiedziala, ze wydaje jej sie ze dziewczynka ale mloda sie ruszala wiec ta nie byla pewna. Majac dwoch chlopcow zasmialam sie tylko, ze dla mnie "wydaje mi sie" nie jest zbyt wiarygodne :D
Chipsow ketchupowych nie lubie, ogolnie ketchup dla mnie moze nie istniec bo nie uzywam. Zabija mi smak wszystkigo co jem :D Za to dzieciaki sie nie obejda... :D
DianaO ale ty chudzinka jestes 😉😉

Magalenams to apetyt z rana dopisywal 😁
Mi z corka na drugim (i ostatnim w UK USG) kobitka powiedziala, ze wydaje jej sie ze dziewczynka ale mloda sie ruszala wiec ta nie byla pewna. Majac dwoch chlopcow zasmialam sie tylko, ze dla mnie "wydaje mi sie" nie jest zbyt wiarygodne :D
Chipsow ketchupowych nie lubie, ogolnie ketchup dla mnie moze nie istniec bo nie uzywam. Zabija mi smak wszystkigo co jem :D Za to dzieciaki sie nie obejda... :D
DianaO ale ty chudzinka jestes 😉😉
167cm wzrostu i obecnie 54.4kg, bardzo szybki metabolizm, nigdy nie ważyłam powyżej 55kg poza okresem ciąży.

A z brzuszkiem to już w ogóle wyglądam komicznie 😂 daj mi kilka miesięcy, sama zobaczysz 😂

167cm wzrostu i obecnie 54.4kg, bardzo szybki metabolizm, nigdy nie ważyłam powyżej 55kg poza okresem ciąży.

A z brzuszkiem to już w ogóle wyglądam komicznie 😂 daj mi kilka miesięcy, sama zobaczysz 😂
Takie brzuszki na chudzinkach cudnie wyglądają ❤️ chociaż bardzo szybko sie pojawiają. Ja przynajmniej bede mogla dłużej trzymac ciążę w tajemnicy😅

Ostatnia edycja:
Zazdroszcze wagi 😁 mi przez nieszczesne pco ciezko zrzucac, teraz mam 68kg przy 175 ale mi tam waga nie przeszkadza, tylko brzuch mnie wkurza bo nie idzie tego sie pozbyc 🤣

Sama glukoza jest do wypicia, szczegolnie smakowa, ale potem organizm waruje, ja bynajmniej prawie zemdlama i leżałam na leżance...😒 oby te 2h byly spokojne u Ciebie, powodzenia😘
o nieee, właśnie mam zrobić krzywą i zastanawiam się czy dojdę do siebie i wrócę do pracy :D

o nieee, właśnie mam zrobić krzywą i zastanawiam się czy dojdę do siebie i wrócę do pracy :D
Spokojnie, u mnie poszlo gładko i Tobie tez tego życzę 😘 glukoza smaczna (cytrynowa), troche jak przeslodzona herbata z cytryną. Nie mdliło ani nie mialam zawrotów. Troszke mi sie odbijało co jakiś czas 😅Jedyne to czułam sennosc po 2h i lekkie oslabienie, takze myslalam tylko o łóżku. Nie bylo strasznie ❤️ dasz radę!

reklama
Dziewczyny, mam wyniki krzywej 🥺🥺🥺 wyszlo mi mega wysoko mimo ze startowo glukozy mialam ok w krwii. Czekać mnie będzie dieta 😥 wychodzi na to ze mam stan przedcukrzycowy 😥

Dziewczyny, czy umawiać sie juz teraz do diabetologa? Czy dzwonic do gina z wynikami? Bo w sumie ja sie z moim ginem widze dopiero na prenatalnych za miesiąc.. A to troche. Chciałabym juz wiedzieć co moge a co nie
Screenshot_20220315_125210.jpg

Do góry