reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja na prenatalne idę 12+1 tylko dlatego, ze nie bylo żadnego innego terminu wolnego u mojego lekarza 🥴 a planowalam isc 13tydz. Mam nadzieje ze dzidzia juz bedzie wystarczajaco duża na prenatalne.

Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś dogadzam sobie krzywą cukrową 😅 będzie pite

Ja na prenatalne idę 12+1 tylko dlatego, ze nie bylo żadnego innego terminu wolnego u mojego lekarza 🥴 a planowalam isc 13tydz. Mam nadzieje ze dzidzia juz bedzie wystarczajaco duża na prenatalne.

Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś dogadzam sobie krzywą cukrową 😅 będzie pite
W takim razie smacznego 😉 powiem Wam że ja nienawidzę tego badnia. Wiadomo do przejścia ale dał mnie to koszmar.

Mi dali termin na 12+6.
Też mam 12+6. Chcialam tydzień wcześniej ale podczas rejestracji mi powiedzieli, że co prawda 11+6 też niby spoko ale jest ryzyko, że będzie za wcześnie. Mam usg równo za 2 tygodnie i nie mogę się doczekać. W sobotę mam jeszcze wizytę kontrolną i muszę dopytać czy na tych prenatalnych pozwolą mężowi wejść ze mną.

Hej, jakos lepiej sie dziś czuje😊
Dzis mam wolne bo o 15.10 pierwsza wizyta, jestem ok. 8+2 mam nadzieje ze wszytsko będzie dobrze😊 Maz zawiózł synka do żłobka wiec mam dzis dzień odpoczynku, az nie wiem co zrobić z wolnym czasem🥰
Też tak mam jak córka jest w domu to niewiele przy niej mogę zrobić bo ciągle ,"mamo mamo mamo," a jak jest w przedszkolu to jakoś tak dziwnie cicho 😉

ja mam prenatalne dopiero 13+5 bo wczesniej nie było terminów [emoji25]
Ja mam 13+2, jak dziwiłam do poradni genetyki klinicznej to Pani pytała jaki mam wiek ciąży wg. USG i sama liczyła i ustawiła taka datę, aha zapytał o moją wagę więc myślę że złożyła że lepiej trochę późnej.
Mam 173 cm wzrostu i niestety 75 kg, ale to i tak sukces bo rok temu było 98😱 u mnie ewidentnie był problem z insuliną bo po wprowadzeniu diety cukrzycowej plus metformina udało mi się pozbyć nadmiarowych kg., A wczesnej czego bym nie robiła waga nie chciała spaść.

Dziewczyny ja juz po glukozie uff do przeżycia 😅 wogóle nawet smaczna była. Piłam z myślą o jakiejś slodkiej herbatce ze starbucksa z syropem owocowym i choc byla ciut za słodka, to dalo rade pić. Wogóle wyszlo mi w klinice z glukometru 84 na czczo, myslalam ze bedzie więcej 93 jak ostatnio😱

reklama
Do góry