reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja na prenatalne idę 12+1 tylko dlatego, ze nie bylo żadnego innego terminu wolnego u mojego lekarza 🥴 a planowalam isc 13tydz. Mam nadzieje ze dzidzia juz bedzie wystarczajaco duża na prenatalne.

Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś dogadzam sobie krzywą cukrową 😅 będzie pite

Ja na prenatalne idę 12+1 tylko dlatego, ze nie bylo żadnego innego terminu wolnego u mojego lekarza 🥴 a planowalam isc 13tydz. Mam nadzieje ze dzidzia juz bedzie wystarczajaco duża na prenatalne.

Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś dogadzam sobie krzywą cukrową 😅 będzie pite
W takim razie smacznego 😉 powiem Wam że ja nienawidzę tego badnia. Wiadomo do przejścia ale dał mnie to koszmar.

Mi dali termin na 12+6.
Też mam 12+6. Chcialam tydzień wcześniej ale podczas rejestracji mi powiedzieli, że co prawda 11+6 też niby spoko ale jest ryzyko, że będzie za wcześnie. Mam usg równo za 2 tygodnie i nie mogę się doczekać. W sobotę mam jeszcze wizytę kontrolną i muszę dopytać czy na tych prenatalnych pozwolą mężowi wejść ze mną.

Hej, jakos lepiej sie dziś czuje😊
Dzis mam wolne bo o 15.10 pierwsza wizyta, jestem ok. 8+2 mam nadzieje ze wszytsko będzie dobrze😊 Maz zawiózł synka do żłobka wiec mam dzis dzień odpoczynku, az nie wiem co zrobić z wolnym czasem🥰
Też tak mam jak córka jest w domu to niewiele przy niej mogę zrobić bo ciągle ,"mamo mamo mamo," a jak jest w przedszkolu to jakoś tak dziwnie cicho 😉

ja mam prenatalne dopiero 13+5 bo wczesniej nie było terminów [emoji25]
Ja mam 13+2, jak dziwiłam do poradni genetyki klinicznej to Pani pytała jaki mam wiek ciąży wg. USG i sama liczyła i ustawiła taka datę, aha zapytał o moją wagę więc myślę że złożyła że lepiej trochę późnej.
Mam 173 cm wzrostu i niestety 75 kg, ale to i tak sukces bo rok temu było 98😱 u mnie ewidentnie był problem z insuliną bo po wprowadzeniu diety cukrzycowej plus metformina udało mi się pozbyć nadmiarowych kg., A wczesnej czego bym nie robiła waga nie chciała spaść.

Dziewczyny ja juz po glukozie uff do przeżycia 😅 wogóle nawet smaczna była. Piłam z myślą o jakiejś slodkiej herbatce ze starbucksa z syropem owocowym i choc byla ciut za słodka, to dalo rade pić. Wogóle wyszlo mi w klinice z glukometru 84 na czczo, myslalam ze bedzie więcej 93 jak ostatnio😱

reklama
Do góry