reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Mnie często boli prawy. Tzn tak kluje. Ale badany był i jest ok. Nie wiem czy to się nie zaczęło w poprzedniej ciąży bo młody tak mi siedział na tym jajniku że bolał non stop. Żaden inny powód mi nie przychodzi do głowy.Dziewczyny miewacie czasem momenty ze Was pobolewa któryś z jajników? Usg jajnikow mialam robione i jest wszystko ok, ale jestem ciekawa czy czasem cos was pociąga w jajnikach?
Nawet przy badaniu jak ginek dojeżdża do tego jajnika to mnie boli. Lewy nie Ale prawy zawsze.
Lea2022
Moderator
Tak, ten z którego była owulacja i w którym sobie pracuje ciałko żółte - to przez nie są takie efekty.Dziewczyny miewacie czasem momenty ze Was pobolewa któryś z jajników? Usg jajnikow mialam robione i jest wszystko ok, ale jestem ciekawa czy czasem cos was pociąga w jajnikach?
makota89
Ja dziś idę do dentysty na przegląd. Jak będzie trzeba to wyleczę bez znieczulenia. W poprzedniej ciąży tak robiłam. Ale w poprzedniej leczyłam zęba już pod sam koniec ciąży.
Jutro mam wizytę i pobieranie krwi. W końcu się doczekam, ale i tak dalej czekam...
Jutro mam wizytę i pobieranie krwi. W końcu się doczekam, ale i tak dalej czekam...
Tinulka
Moderator
Gin na każdej wizycie ogląda wszystko i bliznę też sąsiadka mojej ciotki ma troje dzieci. Pierwszy poród sn, drugi CC i pomyślcie że po CC zaszła w ciążę po 3 miesiącach, zaliczyli z mężem wpadkę. Lekarze od początku ja uprzedzali że może się skończyć różne, na szczęście nie stało się nic złego, ale cała ciążę była w strachu, czy blizna się nie rozejdzie.Wy dziewczyny po cc to chyba musicie zrobić badanie blizny? Znaczy na usg.
To dopiero musi być stres. Ale najwazneisze że i ona i dziecko są całe i zdrowe.
Tojestemja
tak. Właśnie wczoraj o to pytałam tutaj, bo się też bałam o to kucie i wiele dziewczyn odpowiedziało, że je kuje tam gdzie była owulacja. Czyli Chyba nie mamy się co martwić.Dziewczyny miewacie czasem momenty ze Was pobolewa któryś z jajników? Usg jajnikow mialam robione i jest wszystko ok, ale jestem ciekawa czy czasem cos was pociąga w jajnikach?
Tojestemja
Dziewczyny, ja mam do Was takie pytanie. Czy czujecie, że tam w brzuszku jest dzidzia? Bo wczoraj gadałam o tym z mężem, że nie wiem co ja czuje. On też tak z dystansem podchodzi do brzuszka. Może przez to, że wcześniej w 6 tyg straciliśmy ciąże i teraz jesteśmy bardzo ostrożni. Teraz mam 11 tydzień, ale po za codziennymi snami o dzidzi , że już z nami jest, albo że jestem w ciąży to tak psychicznie nie czuje. Też tak macie? Objawy ciążowe mam : mdłości, zaparcia,duże piersi.
Też tak mam... Może gdybym nie straciła ciąży byłoby inaczej ? Nie wiem. Jak zaszłam w drugą ciążę to w sumie też miałam dystans, ale od początku czułam, że coś jest nie tak.Dziewczyny, ja mam do Was takie pytanie. Czy czujecie, że tam w brzuszku jest dzidzia? Bo wczoraj gadałam o tym z mężem, że nie wiem co ja czuje. On też tak z dystansem podchodzi do brzuszka. Może przez to, że wcześniej w 6 tyg straciliśmy ciąże i teraz jesteśmy bardzo ostrożni. Teraz mam 11 tydzień, ale po za codziennymi snami o dzidzi , że już z nami jest, albo że jestem w ciąży to tak psychicznie nie czuje. Też tak macie? Objawy ciążowe mam : mdłości, zaparcia,duże piersi.
Mimo że już na dwóch wizytach widziałam bijące serce, to może po prenatalnych dojdzie do mnie, że z dzieckiem jest w porządku i uświadomię sobie ze naprawdę jest i tak pokocham je całym sercem?
mrsmiki_94
Czy któraś z Was ma jakby skurcz brzucha? Pojawiło się drugi raz dziś od początku. Ale to taki ból ze się zgielam. Po 5 sekundach już jest ok..
reklama
Hej dziewczynki. U nas ciężki ranek od 5 rano musieliśmy zbijać gorączkę Synowi i walczyliśmy z godzinę, a ja jeszcze wymiotuje jestem dzisiaj załamana, bo mąż wyjeżdża w poniedziałek na prawie dwa tygodnie i martwię się jak sobie poradze przez ten czas. Nie myślcie sobie jestem mega silna babka, ale te wymioty to jakaś tragedia- ledwo przez nie żyję. Ciężko coś zjeść, ciężko coś ugotować, a tu jeszcze chore dziecko na pokładzie.